Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Negredo defteri kapandı

Negredo defteri kapandı

Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş'ın Slovakya kamp kadrosu açıklandı.

Negredo defteri kapandı

SEZONU en erken açacak takımlardan Beşiktaş, kamp çalışmaları yapmak üzere dün Slovakya’ya geldi. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek sezon kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Alvaro Negredo’nun İstanbul’da bırakılması, İspanyol golcünün üzerinin çizildiğini belgeledi. Negredo’nun yanı sıra Veli Kavlak da kendisine uçakta yer bulamadı.

SİYAH-beyazlı ekipte Adriano, Medel, Oğuzhan, Babel ve G.Töre’nin ise Slovakya’da kadroya dahil olacağı açıklanırken, kafile şu oyunculardan oluştu: Tolga Zengin, Fabricio, Utku, Ersin Destanoğlu, G.Gönül, Caner Erkin, Mitrovic, Fatih Aksoy, Necip, Tolgay, Orkan Çınar, Dorukhan Toköz, Lens, M.Pektemek, Larin, Vagner Love, Erdem Seçgin, Mertcan Açıkgöz, Bülent Üçüncü, Aras Özbiliz, Oğuzhan Aydoğan...

Omuzlarda kaldı!

BEŞİKTAŞ yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki gün kendisine ait Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Beşiktaş’a olan aşkını sol omzuna kazıtan genç yöneticinin dövmesinde Negredo ve Pepe yer alması dikkat çekti. Ancak koluna kazıttığı İspanyol golcü, artık mazide kaldı.

Haberin Devamı

Kartal’ın genç gurbetçi aşkı
BEŞİKTAŞ, Leverkusen’in genç golcüsü Güven Yalçın’ın ardından bir sürpriz transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Kadroda küçülmeye giden siyah-beyazlılar Hollanda basının iddiasına göre Feyenoord altyapısında top koşturan Orkun Kökçü ile ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon Feyenoord’la profesyonel kontrat yapan 17 yaşındaki orta saha altyapıdaki 41 resmi müsabakada 17 gole imza attı.