Gazete Vatan Logo
Futbol Revizyon 15 gün sonra

Revizyon 15 gün sonra

Kafkas, 2 hafta boyunca takımı tartacak ve gerektiği halde..

Revizyon 15 gün sonra

2012-13 sezonu henüz başlamadan geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz’ı G.Saray’a kaptıran Trabzonspor bu boşluğu dolduramadan start verdiği ligde taraftarını memnun edecek sonuçları elde etmeyi başaramadı.

F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’tan alınan beraberlikler olumlu sonuçlar gibi görünse de özellikle Anadolu takımlarından alınan yenilgiler camiayı üzdü.
SÜPER Lig’de son 5 haftada alınan 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ise yönetimle arasında zaman zaman gerilimler yaşandığı konuşulan teknik direktör Şenol Güneş’in istifa sürecini hazırladı ve kurt hoca, son alınan 3-1’lik SB Elazığ yenilgisinin ardından “Trabzonspor’un ligde almış olduğu başarısız sonuçların tek sorumlusu benim.

KAFKAS ÇALIŞIYOR


üzülüyorum, kahroluyorum, utanıyorum” diyerek görevi bırakmıştı. Güneş’in ardından gelen Tolunay Kafkas ise 2 hafta içinde takımda revizyona gitmeye hazırlanıyor.
ÜST üste gelen başarısız sonuçların ardından ligde 19 haftada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 yenilgiyle sadece 24 puan toplayıp kendisine 12 sırada yer bulabilen bordo-mavililerde Şenol hocanın ardından bayrağı Tolunay Kafkas devraldı.

TAKIMIN başında çıktığı ilk maçta Ziraat Türkiye Kupası’nda Eskişehir’e 1-0 yenilen bordo-mavililerde bu yenilgi grupta liderlik koltuğunda bulunulduğu için fazla önemsenmedi. Ancak takım içinde sıkıyönetim ilan eden Tolunay Kafkas, 2 hafta daha takımı tartıp daha sonra aksadığını gördüğü bölgelerde ciddi revizyona gitmeyi düşünüyor. Kafkas, bu şekilde Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmaya çalışacak.

Ligde 54. randevu

TRABZON ile G.Antep Süper Lig’de 54. kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 53 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 28-11 üstünlüğü bulunurken, 14 karşılaşmada taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Karadeniz ekibinin 93 golüne, kırmızı-siyahlılar 48 golle yanıt verirken, Avni Aker’deki 26 karşılaşmanın 20’sinden 3 puanla ayrılan taraf ev sahibi takım oldu.

Kafkas’la yeni sayfa


SÜPER Lig’de bugün G.Antep’i konuk edecek Trabzon, yeni hocası Tolunay Kafkas ile ligdeki ilk maçına çıkıyor. Kupada hafta içi bordo-mavililerin Eskişehir’e 1-0 yenildiği maçla göreve başlayan Kafkas, 5 maçtır ligde 3 puan alamayan takımının kötü gidişini durdurmak istiyor.
KIRMIZI kart cezalısı olan Aykut’un forma giyemeyeceği karşılaşmaya deneyimli teknik adamın hücum hattında Poblo Henrique- Mark Janko ikilisine şans vermesi bekleniyor.

Zeki Yavru 1 ay sonra sahada

HAFTA içinde Eskişehir ile oyananan Türkiye Kupası maçında sakatlanan Trabzonspor’un genç sağ beki Zeki Yavru, 1 ay sonra takımla birlikte çalışmalarına başlayabilecek. Yapılan kontrollerinde sağ ayağında küçük bir kırık tespit edilen 21 yaşındaki genç oyuncunun, 10 gün sonra ise hafif tempo antrenmanlara çıkabileceği öğrenildi.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Mustafa, Celustka, Emerson, Soner, Colman, Adrian, Olcan, Henrique, Janko

G.ANTEP: Karcemarskas, Serdar, Şenol, Binya, Medunjanin, Turgut, Ekrem, Bekir, Cenk, Sernas, Kouemaha

SAAT: 16.00
STAT: AVNİ AKER

Haberin Devamı