Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ricardo Rodriguez elden kaçıyor

Ricardo Rodriguez elden kaçıyor

Fenerbahçe’de oynamak için birçok teklifi geri çeviren İsviçreli sol bek, sonunda resti çekti. Rodriguez’in menaceri Di Domenico, harcama limiti nedeniyle daha fazla beklemeyeceklerini söyleyerek İstanbul’dan ayrıldı. Soluğu Casa Milan’da alan Di Domenico, Milan Yönetimi ile bir araya geldi ve Napoli’nin teklifine ‘Evet’ dediklerini iletti. İtalyan basını 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla Rodriguez’in kiralanacağını duyurdu.

Ricardo Rodriguez elden kaçıyor

Sarı-Lacivertliler, harcama limitindeki sorunu bir türlü aşamadı. Bu nedenle yapılan tek transfer olan Simon Falette’e lisans çıkartılamadı. Fenerbahçe’ye asıl darbe ise Ricardo Rodriguez cephesinden gelecek gibi görünüyor. Oyuncunun menaceri Di Domenico, bir süredir imza için İstanbul’daydı. Ancak Fenerbahçe Yönetimi’nin harcama limitini artırmak için verdiği mücadeleden beklenen sonuç çıkmayınca, Rodriguez çark etti.

Gattuso faktörü

Daha önce Sarı-Lacivertliler’de oynamak için Lyon, PSV, Watford ve Napoli’yi geri çeviren İsviçreli sol bek, menacerine, “Daha fazla bekleyemem” mesajını gönderdi. İtalyan ve İsviçre basınında yer alan haberlere göre Di Domenico, bunun üzerine anlaşma imzalamadan İstanbul’dan ayrıldı. Rodriguez, Milan’dan eski hocası Gattuso’nun çalıştırdığı Napoli’ye bu kez ‘Evet’ dedi. Di Domenico, dün soluğu Milan’ın kulüp binası Casa Milan’da aldı.

‘Resmen Napoli’de’

Di Domenico, yapılan görüşmede, Fenerbahçe’ye verdikleri sürenin dolduğunu, oyuncusunun Napoli’ye gitmek istediğini söyledi. Milano Yönetimi ise kiralamaya sadece zorunlu satın alma opsiyonu kabul edilirse onay verileceğini belirtti. İtalyan medyası, 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla tarafların el sıkıştığını belirtti. Corriere dello Sport bir adım ileri gitti, Rodriguez’in artık resmen Napoli’nin oyuncusu olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Alternatif Melnjak ama..

Fenerbahçe’de Rodriguez konusunda yaşanan gelişmeler sonrası gözler Dario Melnjak’a çevrildi. Rizespor’un Hırvat sol beki için girişimler başlayacak. Ancak bu transfer de çok zor görünüyor. Karadeniz ekibi, sezon başında da son günlerde Melnjak için teklif yapan Fenerbahçe’ye, “Oyuncunun yerini dolduramayız” diyerek ‘Hayır’ yanıtını vermişti. Sarı-Lacivertliler’in yine transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala harekete geçmesi nedeniyle bu transfer de zor görünüyor.