Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Rıdvan Dilmen: "Aboubakar bu kadar kolay atılmamalıydı"

Rıdvan Dilmen: "Aboubakar bu kadar kolay atılmamalıydı"

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Aboubakar bu kadar kolay atılmamalıydı"

Fabri'nin çok iyi bir maç çıkardığını belirten Dilmen,"Antalyaspor 3 maç kötü gitmişlerdi. Böyle Beşiktaş'ı arasalar bulamazlardı. 11'e 10 oynanan oyunda beraberlik ihtimali Antalyaspor için kötüydü. Çok pozisyon buldular, Fabri çok iyi oynadı. Beşiktaş 10 gün içinde 4 kritik maç oynadı. Olympiakos ile oynadılar geldiler Kayserispor ile oynadılar. Eforlu oynamak zorundaydılar 2-2'yi yakalamak için çok uğraştılar. Çakır düdüğünü çaldığında herkes yerine oturdu. Tekrar Olympiakos ile oynadılar ve bugün Antalyaspor ile oynadılar. Olympiakos maçı gece 01.30'da bitti. Onun rövanşı 11'de bitti. İklim değişikliği en az bir 10 derece oynanırdı. Ben Şenol Güneş'in yerinde olsam Başakşehir skoru sonrasında biraz rotasyon yapardım. Dezavantajlara rağmen turu geçiyorsunuz ve bugün Beşiktaşlı oyuncular 2-0'da kaybetseydi anlamak gerekiyor. Antalya 4 forvetle oynuyor ve bir ara rus ruletine döndü iş iyice... Kendi kafasında olan değişiklikleri de yapamadı." dedi.

"Beşiktaş'ı eleştirmem"

"1 puan bence çok önemli bu maç için Beşiktaş kötü oynasa da hiç eleştirilmemesi gerekiyor. Buna biraz hakları var. Kaybetmeden geçtiler bu süreci bu da bir başarıdır. Ben bugün Beşiktaş'ı eleştiremem. Rıza Çalımbay'dan sonra Antalyaspor'un müthiş bir çıkışı oldu. Zeki'den bahsetmek istiyorum. Koştu, mücadele etti, açıkları kapattı ben bayıldım gerçekten... Ancak hocama soruyorum. Serdar gelip ne yapacak neden Eto'o'yu çıkarttı ben anlamadım. Maç orada kalmış Eto'o çok kötü oynadı onu da söyleyeyim. Sorumsuz oynuyor ama o dakikalarda 1 puan düşünen rakibe karşı çıkarmayacaksın. Oyunun gidişatını bozmayacaksın."

Haberin Devamı

"Bu kadar ucuz atmam"

"Aboubakar'ın pozisyonu için konuşuruz tartışırız ama bu kadar ucuz oyuncuyu atmam sahadan... Aboubakar'ın pozisyonunda kalecinin vuruşundan sonra top Antalyalı oyuncuya belki gelecekti. Bu kadar kolay atılmamalı bence... Kalecinin topu oyuna sokmasını engellemek çok afedersin ben sana tükürdüm al sana kırmızı kart olmaması gerekiyor. Niye attın demem ben ama idare edeceksin de demiyorum fakat ilginç bir kart oldu.Bazen esnek olmak gerekiyor. Benim görüşüm bu... Bana Mete Kalkavan haklı attım hocam dese bir şey söylemem. Deniz Çoban 'neden sarı kart gösterdiğini anlamadım' demiş. Ben oyuncu gözüyle bakıyorum bazen."

Haberin Devamı