Gazete Vatan Logo
Süper Lig Rıdvan Dilmen'den flaş yorum! Beşiktaş tedirgin...

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum! Beşiktaş tedirgin...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 3. haftasında sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından NTV Spor'da Rıdvan Dilmen siyah beyazlı takımın performansını masaya yatırdı.

Rıdvan Dilmen'den flaş yorum! Beşiktaş tedirgin...

Müsabakanın ardından Rıdvan Dilmen siyah beyazlı takımın performansını değerlendirdi.

"İLK YARIDA TELAŞLI, İKİNCİ YARIDA ARZULU VE SAKİN BEŞİKTAŞ"

"İlk yarıda telaşlı, ikinci yarıda ise arzulu ve sakin Beşiktaş. Ayağa oynayan bir takım. Yardımlaşma üst seviyede. Atiba'nın ön plana çıktığı, Oğuzhan'ın pas trafiğinde etkin, hücumda etkisizliğini gördük. Oğuzhan biraz ofansif anlamda etkili olabilseydi farklı skor olabilirdi.

"Beşiktaş üst üste 2 yıl şampiyonluk etiketiyle çıkıyor. Güvenli bir takım ama Galatasaray'ın 3'te 3 yapması tedirgin etmiş. Kaldı ki daha İstanbul dışına çıkmadılar. Rakip Bursaspor da sert bir takım. Beşiktaş - Bursaspor maçları konsantrasyonu üst düzey maçlardır."

"FABRİ'Yİ GÖRDÜK MÜ İKİNCİ YARIDA?"

"Özet şu, kaleciyi gördük mü Beşiktaş'ın ikinci yarıda? 1 kere falan. Belki çok üretilmedi ama kazanacak kadar baskılı oynadı. Özellikle ikinci yarıda daha iyilerdi. Özgüven tazelediler. Bursaspor belki oyun anlamında olmasa da mücadele anlamında ben bu yıl geçen yılki sıkıntı yaşamam dedirtti mi sorusunun cevabı için erken. Haftaya bakacağız."

Haberin Devamı

"BEŞİKTAŞ'TA OLUMLU KONUŞABİLECEĞİMİZ 2 OYUNCU VAR"

"Pepe oyun içerisinde etkin değil. Topla çıkışlarda ve savunmada etkin değil daha. Henüz bireysel anlamda eksikleri var takımın. Ancak diğer tarafta duran toplarda etkili bir Beşiktaş var. Adriano'da Gökhan Gönül performansı yok. Beck vasat. Caner'in toparlanması lazım. Atiba'yı ise toparlamış gördüm. Oğuzhan daha iyi olacaktır. Talisca henüz geride. Cenk fena başlamadı. Belki gol atmadı ama etkili oynuyor. Negredo'nun daha hazır olmadığını tahmin ediyorum. Babel silik. Quaresma ise bildiğimiz Quaresma. Çok olumlu şeyler söylediğimiz 2 önemli söyleyebiliyoruz ve buna rağmen Beşiktaş'ın kazanması önemli. Ancak saydığımız oyuncular da form tutacaktır." (Futbol Arena)