Gazete Vatan Logo
Futbol Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş'e şeytan yanıtı!

Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş'e şeytan yanıtı!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, kendisi için 'Bazı arkadaşlar şeytanlık yapıyor ben yapmak istiyorum' diyen Şenol Güneş'e yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen'den Şenol Güneş'e şeytan yanıtı!

TRT Spor'a konuk olan Rıdvan Dilmen, "Şenol Güneş'in "Şeytan" sözü olmadı. Bir şey diyecekse beni telefonla arar söyler. 55 yaşındaki insana şeytan denmez. Şenol Hoca'ya mesaj attım. "Sizinle 36 yıldır tanışıyoruz, ne sizin bana, ne de benim size saygısızlığım olmadı" dedim. Yaşım 55, tıfıl bir adam değilim. 55 yaşındaki adama şeytan denmez.

Hoca, sen bana şeytan dersen, her yere çekilir o. Benim yaptığım bir şey değil, başka kanallarda kevgir yapıyorlar insanları. Ben biraz abartılı konuşmuş olabilirim... Öğrenmenin yaşı yok diyor ya Şenol Hoca, 55 yaşındaki insana da şeytan denmez" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Türkiye Kupası için Süt Kupası yorumunu yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ise "Madem Süt Kupası neden Beşiktaş tam kadro çıktı?" sorusunu yöneltti.

Rıdvan Dilmen'in kendisini Ülker Arena'da protesto eden Fenerbahçe taraftarına yanıtı ise şöyle:

"Benim ömrümü Ülker Arena'da A4 kağıdını büyütüp de bir grup yazmış 1962-2017 yazıyor. Üzerinde maalesef anıyoruz yazıyordu. Yani öldürmüşler beni. Sevmeyebilirsiniz, siyasi görüşümü beğenmeyebilirsiniz. Benim ömrümü ne zaman alacağını Allah bilir. F.Bahçe yenildiği zaman ben tebeşir yiyordum okula gitmemek için, kızdırmasınlar diye. Benim Fenerbahçelilğimi kimse sorgulayamaz. Ben sadece sporcu olarak hizmet etmedim Fenerbahçe'ye. Bunu da bilsinler"

Haberin Devamı

(Sporcope)