Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rıdvan Dilmen derbi tahminini açıkladı!

Rıdvan Dilmen derbi tahminini açıkladı!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde sarı lacivertlilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen derbi tahminini açıkladı!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde sarı lacivertlilerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, sarı lacivertlilerin defans hattında oynayan futbolcuların kart bile görmediğini ifade ederken böyle bir durumun daha önce pek de rastlanılmadığını belirtti.

Dilmen ayrıca derbiyle ilgili olarak tahminini de yaptı. Tecrübeli yorumcunun NTV canlı yayınında yaptığı açıklamalar şöyle;

"Fenerbahçe'nin 5 mağlubiyeti var. Ve hiç mi reaksiyon göstermezsin. Mücadele etmiyorlar. Yeni Malatyaspor ve Göztepe maçlarında sarı kart görmemişler. Zagreb maçında 2 sarı kart var biri Slimani. İsyan etmiyorsunuz, reaksiyon göstermiyorsunuz. Buradan Fener'in oyununu anlarsınız. Beşiktaş derbisinde kalede Volkan olması gerekiyor. Kadro ise şu şekilde olabilir; Şener, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ayew, Benzia, Slimani ve Aatıf ile çıkar diye düşünüyorum."

"Yüzde 50 beraberlik"

"Ben beraberliğin yüzde 50, yüzde 30 Fenerbahçe, Yüzde 20 Beşiktaş diyorum. Beşiktaş daha rahat ve daha özgüvenli. Beşiktaş iyi futbolculardan kurulu bir takım. Pazartesi akşamı VAR geliyor. Onu söyleyeyim şimdiden."

Haberin Devamı