Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rıdvan Dilmen'e cevap verdi

Rıdvan Dilmen'e cevap verdi

Al Ain'de geçirdiği sezonu değerlendiren Miroslav Stoch, Fenerbahçe'ye kendisini geliştirmiş olarak döndüğünü söyleyerek adeta Rıdvan Dilmen'e cevap verdi.

Rıdvan Dilmen'e cevap verdi

Fenerbahçe taraftarının yolunu gözlediği Miroslav Stoch, sona eren sezonun ardından açıklamalarda bulundu. Kendisine ait internet sitesinde konuşmaları yer alan 25 yaşındaki futbolcu, "Al Ain'e bir hedef doğrultusunda gelmiştim. Gelirken kupa almak istiyordum. Şampiyon olduk ve amacıma ulaştım" dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde geçirdiği tecrübenin kendisi açısından çok faydalı olduğunun altını çizen Slovak futbolcu, "Kupa almanın yanında bireysel olarak da kendimi geliştirdim. Burada sık forma giydim ve ritim buldum. İyi maçlar çıkardım, bir çok gol attım, gol pasları verdim. Bu sezon beni tam anlamıyla tatmin etti" diye konuştu.

Aziz Yıldırım mesajı

Başkan Aziz Yıldırım'ın, iyi bir sezon geçirmesinde pay sahibi olduğunu belirten Stoch, "Şimdi ikinci kez Fenerbahçe'ye gelmekte mücadele ettiğim ikinci sene. Çünkü bu bir yürek işi. Al Ain'e gitmeden önce başkan kendisinin beni takip edeceğini, her şeyin bana ve benim yapacaklarıma bağlı olduğunu söylemişti. Bu sözler beni motive etti. Hep aklımın bir köşesinde tuttum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'Tribünlerin düşünü kuruyorum'

Tekrar Fenerbahçe'ye geri dönüş mesajı veren oyuncu şöyle devam etti: "2018'e dek kulübümle kontratım var. Son iki yılımı İstanbul dışında geçirmiş olsam da taraftarımız beni hala hatırında tuttuğunu, gönderdikleri mesajlarla gösteriyor. Bu harika bir duygu. Türkiye'de taraftarların yarattığı atmosfer hakkaten benzersiz. Bazen yattığımda tribünleri düşlüyorum ve şimdi oraya çıkmak için sabırsızlanıyorum."

Rıdvan Dilmen ne demişti?

Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Stoch için Rıdvan Dilmen hafta sonu canlı yayında şu sözleri sarfetti:

"Stoch'un son performansına internetten bakmayacaksınız. Gidip kaç kere izlendi Stoch? Bakacaksınız netten 15 gol iyi diyeceksiniz. Hayır, böyle olmaz. Orası Katar Ligi. Gelişimini tamamlayabilmiş mi? Bunlar önemli. Aceleci olmaya gerek yok."

(Skorer)