Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Dilmen'den flaş iddia: Değişiklik...

Dilmen'den flaş iddia: Değişiklik...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'den flaş iddia: Değişiklik...

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Kabullenmiş bir F.Bahçe..."

"Bir final maçı olarak görülmesi gerekirken kabullenilmiş. İkinci yarıda çift santrfor var. İki santrfordan fazla Ayew pozisyona girmiş. Karambol oyunu. Çaykur Rizespor'un hakkını verelim bu arada tebrik etmek lazım.

Taraftar Beşiktaş maçı sonrasındaki serzenişinde haklıydı. Bunu herkes görüyordu. 15 oyuncuyu yollama şansın yok. 2-3 diyemem. Elif'i çık diğerlerini ayırmam birbirinden."

"Hafta içinde değişikliğe gidilebilir"

"Dünya şampiyonasında Hollanda var mı? Avrupa'da var mı? Hollanda'da futbol geriye gidiyor mu? Rijkaard nerede? Hangi büyük kulüpte Hollandalı antrenör var. Sportif direktör 'Fransız' kaldı.Geç kalınmış bir karar olacak. Bir duyumum da yok ama Fenerbahçe muhtemelen bu hafta değişikliğe gidebilir. Başakşehir maçından sonra da olabilir."

İLK YARI SONU AÇIKLAMALARI

"Bu Fenerbahçe rezalet"

"Eskiden tribünlerde bir tezahürat vardı: 'Vallahi rezalet, billahi rezalet.' Bu Fenerbahçe hakikaten rezalet! Çaykur Rizespor muhteşem konsantre. Ali Koç, Beşiktaş derbisi sonrası tribüne "Beşiktaş'ı ezdik el insaf" demişti. O gün ne Beşiktaş'ı böyle yakalayabilirsin ne de Fener'i böyle yakalabilirsin. Rize, Fenerbahçe'yi yakaladı. Yoksa Beşiktaş'ın ölüsü 1 puan aldı.

Haberin Devamı

"Ayrılıklar olabilir"

"Ayıp yoktur futbolda. Ayrılıklar olabilir. Ali bey büyük bir istekle geldi. Hata olabilir"

"Cocu Başakşehir'i yenerse Fenerbahçe'nin 1 yılı gider"

"Başakşehir'i yenerse Cocu, Fenerbahçe'nin 1 yılı gider. Comolli de buna dahil. Ali Koç erken radikal karar almayayım diyordur. Volkan'ın kalecilikten ziyade takımı öne çıkartan bir hali vardı. Slimani tıp, Hasan Ali tıp, Reyes tıp, reaksiyon yok. Fenerbahçe'nin 3 gol atacak potansiyeli var ama 4. golü yeme potansiyeli daha fazla. Ben geçen hafta radikal karar bekliyorum demiştim. Ben görüyorum ışıksızlığı. Daha 7. hafta 14. sırada Fenerbahçe"