Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Rıdvan Dilmen: 'Türk spor tarihine...'

Rıdvan Dilmen: 'Türk spor tarihine...'

Ünlü Futbol Yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen: 'Türk spor tarihine...'

İşte Rıdvan Dilmen'in canlı yayındaki sözlerinden satır başları:

"İlk yarıda ortada bir oyun vardı. Latovlevici sakatlığı Karabükspor'un oyun planlarını bozdu. İkinci yarının başında Karabükspor 4'lü savunmaya geçti. Barış Başdaş orta sahaya geçti. İkinci yarının 15. dakikasından sonra Fenerbahçe rakibinin üzerine gitti ve golü oldu. Fenerbahçeli oyuncuların mücadelelerini beğeniyorum. Fenerbahçe'nin iki beki hücum yapmadı. Persie sahada yok iken o kadar şık bir gol attı ki! Golde asıl problem Karabükspor defasında, orada ofsayt yaptırmalıydı"

'BEŞİKTAŞ BU İŞİ %95 BİTİRİR'

"26. haftada çok erken kopmalar oldu. Beşiktaş, yarın Gençlerbirliği'ni yenerse bu işi %95 bitirir. Potada da bu böyle fark 7 puan. volkan Şen'in oyundan çıkmasında yanlış anlaşılmada olmuş olabilir"

'FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ KALECİ ARAMASINA...'

"Selçuk Şahin, Yalçın Ayhan ve Ahmet Şahin profesyonellik anlamında ayrı yere koyulmalı.Fabiano bir kaç maç sallandı fakat bu maç iyiydi. Fabiano kalede olunca eyvah kalecimiz yok demiyorsun. Fabiano varken Fenerbahçe'nin ikinci kaleci aramasına gerek yok"

Haberin Devamı

'HASAN ALİ İLE SÖZLEŞME YENİLENMELİ'

"Hasan Ali Kaldırım'ın, "Geleceğimle ilgili açıklama yapacağım" demesi düşündürücü. Hasan Ali ile sözleşme yenilenmeli.

'YABANCI KURALIYLA İLGİLİ KARARLAR...'

"Yabancı kontenjanı ile lütfen açıklama yapsınlar. Bir buçuk iki ay sonra transfer dönemi başlayacak, yabancı kuralıyla ilgili kararlar şimdiden alınmalı"

'VİDEO HAKEM UYGULAMASINI...'

"Fransa - İspanya maçı video hakem uygulamasını isteyenlerin ekmeğine yağ sürdü. Orası Fransa, İspanya fakat burası Türkiye, Kadıköy, Arena, Malatya. Doğallığı kaybetmediği sürece güzel bir şey. Video hakem uygulamasından sonra Anadolu'da seyirci kaybı olacaktır. Soyut şeyleri bıraksınlar. Protesto haktır da kulübün en kötü gününde yanında olmalısın"

'ERGİN ATAMAN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR'

"Ergin Ataman Türk Spor tarihine geçmiş önemli bir değerdir. Protesto için geleceksen maçlara gelme! Protesto hakkı su içmek gibi bir şey oldu. Ergin Ataman, Aziz Yıldırım konusu bunlara somut bir örnek"

Haberin Devamı