Gazete Vatan Logo
Galatasaray Riekerink 4 transfer daha istiyor

Riekerink 4 transfer daha istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, en az 4 transfer yapılmasının takıma güç katacağı fikrinde.

Riekerink 4 transfer daha istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, takıma yapılacak takviyelerin kampa yetişmesini istiyor. Hollandalı çalıştırıcı, en az 4 transfer yapılmasının takıma güç katacağı fikrinde.

Forvette Lukas Podolski ve Umut Bulut'u kadrosunda bulunduran sarı kırmızılı ekipte Riekerink, bir pivot santrforun mutlaka alınması gerektiğini yönetime iletti. Almanya Milli Takımı ile Euro 2016'da mücadele eden Podolski, takıma ağustos ayı başlarında katılacak. Riekerink, Umut Bulut'un performansından ise memnun değil.

Orta sahada Selçuk İnan, Ryan Donk ve Hamit Altıntop dışında çok fazla seçeneği bulunmayan Hollandalı çalıştırıcı; ön libero ve orta saha transferlerinin bir an önce netleşmesini istiyor. Riekerink, Ryan Donk'u takımda düşünmezken, yönetim ile yapılacak son görüşmeden sonra durum belli olacak.

Defansta sakatlığından dolayı Koray Günter'in 6 ay sahalardan uzak kalacak olması Galatasaray'ı Jason Denayer'e yöneltse de Manchester City henüz Denayer ile ilgili net bir yanıt vermedi. Teknik direktör Riekerink, Süper Lig kulüplerinin takibinde olduğu Salih Dursun'u da bu bölgede alternatif olarak düşünüyor.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılar ayrıca sol bek konusunda da transfer döneminin sonlarına doğru girişimlerde bulunup Lionel Carole'nin yedeği olabilecek bir ismi kadroya katmanın hesaplarını yapıyor.

Danimarka kampında yeni transferleri kadroda görmek istediğini yönetim ile paylaşan Hollandalı teknik adam, uyum sürecinin oyuncuların performansında etkili olduğunu anlattı. Galatasaray yönetimi de çalışmaların devam ettiğini Riekerink'e iletip, en kısa sürede imzaların atılacağının garantisini verdi.