Gazete Vatan Logo
Galatasaray Riekerink düğmeye bastı

Riekerink düğmeye bastı

Hollandalı teknik adam takımı revizyona sokuyor.

Riekerink düğmeye bastı

Sakatlıktan çıkan De Jong, Semih, Podolski ve de Cavanda’nın takıma bir an önce adapte olmasını isteyen Riekerink, yorulan isimleri de değiştirmek için bu hafta ligdeki Antalya maçını fırsat görüyor.

LİGİN 5. haftasını 3 galibiyet ve 2 beraberlikle geride bırakan G.Saray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink Antalya maçında rotasyona hazırlanıyor. Hollandalı teknik adam sezonun ilk haftasından bu yana kadro istikrarını korurken sakatlıktan çıkan oyuncuların takıma uyum sağlaması adına Antalya maçında değişimi başlatacak.

RIEKERINK’İN Antalyaspor ile Türk Telekom Arena’daki maçta kullanmayı düşündüğü isimler Cavanda, Podolski, De Jong ve Semih... Beşiktaş maçında sağ bekte sonradan oyuna aldığı Cavanda’yı bu hafta ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünen Riekerink, Belçikalı oyuncunun buradaki sıkıntılara son vermesi için bir an önce de takıma uyum sağlamasını istiyor.

SAKATLIKTAN çıkan ve takımla idmanlara başlayan Lukas Podolski de Riekerink’in önem verdiği isimlerden biri. Alman oyuncuya Antalya maçında tam olarak iyileşmesi ve sağlık heyetinden de olumlu rapor gelmesi halinde şans verilecek aksi halde ise Poldi yedekte kalacak.

Haberin Devamı

AĞRILARI VAR

ORTA sahaya alternatif olarak alınan Nigel de Jong da sakatlıktan nasibini alanlardan. Hollandalı oyuncunun sakatlığı geçse de ağrıları bulunuyor. Onun durumu ise bu hafta yapılacak antrenmanlardaki durumuna göre değerlendirilecek.

RIEKERINK’İN aklındaki son isim ise Semih Kaya... Maç eksiği bulunan Semih’i ilk 11’de oynatıp yorgun olan stoperlerini dinlendirmeyi isteyen Hollandalı çalıştırıcı Serdar Aziz’in sakatlığının sürmesi sebebiyle Semih’in de artık takıma dahil olmasını istiyor.