Gazete Vatan Logo
Galatasaray Riekerink: 'Kararı yönetim verecek'

Riekerink: 'Kararı yönetim verecek'

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, Türkiye Kupası zaferinin ardından konuştu.

Riekerink: 'Kararı yönetim verecek'

Galatasaray ile Türkiye Kupası zaferi yaşayan Jan Olde Riekerink, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Yanında olan herkese teşekkür eden Hollandalı hoca, "Çok önemli bir zafer. Her konuda dominant olan bir Galatasaray vardı ilk yarıda. Orta sahada iki oyuncuları vardı ve onu iyi kullandık. İkinci yarıda Wesley'i çıkardık ve Chedjou'yu koyduk. Daha kontrollü oynamaya başladık. İkinci yarıda takım olarak iyi defans yapan bir Galatasaray vardı. Özellikle maçın son dakikalarında tamamen defansa odaklanmış bir Galatasaray vardı. Rakibimiz uzun bir takım, Kjaer'i ileriye gönderdiler, biz de Chedjou'yu geriye çekerek 5 defansa döndük. Bütün oyuncularıma, sağlık ekibine, teknik ekibe teşekkür ediyorum. İnanılmaz gururlandırdılar 3 aydır beni. Benimle aynı yöne gittiler, özellikle oyunculara, ama herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Taraftarlara ayrı bir parantez açan Riekerink, "Çok önemli bir sonuç ama, 3 aydır bir şeyler yapıyorsunuz, bir şeylere katlanıyorsunuz ve sonuç olarak böyle güzel bir şey geliyor. Çok önemli bu. Bugün en büyük tebriği taraftarımız hak ediyor. Bu kadar güzel bir atmosfer... Galatasaray taraftarı büyük bir alkışı hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kupa töreninde yer almamasını, "Fenerbahçe'nin kupa törenine çıkmamasını onlara sorun, onların kararı" sözleri ile cevapsız bırakan teknik adam, geleceği ile ilgili ise, "Burada kararı verecek olan yöneticilerimiz ve başkanımız. Ben karar vermeyeceğim, kararı onlara bırakmak gerekiyor" açıklamasını yaptı.