Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Rıza Çalımbay: Beşiktaş şampiyon olur

Rıza Çalımbay: Beşiktaş şampiyon olur

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında önde olduğunu dile getirdi

Rıza Çalımbay: Beşiktaş şampiyon olur

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve şu anda bir takım çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam, İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun ‘Sporcu beslenmesinin performansa olan katkısı’ adlı konferansına katıldı.

Daha önce Beşiktaş’ı çalıştıran iki teknik adam bu sezon sonunda şampiyonluk ipini Siyah-Beyazlılar’ın göğüsleyeceğini söyledi. Çalımbay, “Şampiyonluğa baktığımızda çok büyük avantaj Beşiktaş’ta. Bundan sonra bırakacağını sanmıyorum. Rahatlıkla şampiyon olacaklardır. Bana göre Beşiktaş’ın en büyük sorunu taraftarıyla bütünleşememesiydi. Şimdi bütünleşecek. Kendi sahasında Beşiktaş kolay kolay maç kaybetmez çünkü mükemmel bir taraftara sahip. Gücüne güç kattılar. Büyük de bir avantajı var, o yüzden ben Beşiktaş’ın şampiyon olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘F.BAHÇE’DEN BİR ADIM ÖNDE’

Ertuğrul Sağlam ise “Baktığımız zaman Beşiktaş durum itibarı ile bir adım önde görünüyor. Ama kalan 6 haftada puan kaybetmeyeceğinin garantisi de yok. Bundan sonraki haftalarda daha az hata yapan, bu baskıyı, bu stres ortamını daha iyi yöneten takım ipi göğüsleyecek. Görüntü itibarı ile Beşiktaş, F.Bahçe’den bir adım daha önde görünüyor.” dedi.

Haberin Devamı

(HT Spor)