Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz

Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz

Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay "Kötü gittiğimizde çatlak sesler çıktı, biz bunları biliyoruz" dedi.

Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
ŞANSIMIZ HALA DEVAM EDİYOR
Avrupa Ligi bileti almak istediklerini söyleyen başkan, "Avrupa yolunda ciddi rakipler var, Alanya, Gaziantep. Puan kaybına uğramamamız gerekiyordu ama rakibimiz şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş. Bu 1 puan da sevindirici. Hem namağlup ünvanımızı sürdürüp, hem Avrupa şansını sürdürmemiz sevindirici." dedi.
PENALTI BANA KALIRSA PENALTI
Penaltılarının verilmediğini de söyleyen Otyakmaz, "Hakemin ilk yarıda takdir hakları dikkatimi çekti, 2. yarı dengeledi. Penaltı bana kalırsa penaltı. Elini çekiyor gibi gözüküyor ama kolu açık durumda, penaltı verilmesi gerekiyor. Burada bir kusur varsa VAR hakemlerine de bağlamak lazım." ifadelerini kullandı.
RIZA ÇALIMBAY: SON PASLARDA DİKKATLİ OLSAYDIK...

Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardınan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İki takımın da galibiyete oynadığını söyleyen Çalımbay, "Tam bir lig maçı oldu. İki takım da galibiyete oynadı ve güzel şeyler ortaya çıktı. Biz son paslarda dikkatli olsaydık, golü bulurduk. Beşiktaş çok kaliteli oyunculardan kurulu güçlü bir takım. İyi oynadık, oyuncularımı kutlarım." dedi.

Avrupa kupaları olmasa 10 puan daha fazla alacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Avrupa kupaları ve sıkıntılı süreçlerimiz olmasa, 10 puan daha fazla alırdık. Zorluk çekerek buralara geldik. Ligi iyi bitirmek istiyoruz. Takımda Kovid olmayan kalmadı. %95 oranında Kovid olduk. Kötü gittiğimizde çatlak sesler çıktı, biz bunları biliyoruz. Mücadeleyi takıma bıraktırtmadım." ifadelerini kullandı.

Eksik oyuncularının olması halinde daha başka bir maç olacağının altını çizen Sivasspor Teknik Direktörü, "Boyd ve Hakan olsa başka bir maç olurdu. Her şeye rağmen oyuncularımdan memnunum. Kalan maçları iyi bitirmek için gerekeni yapacağız." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ERDOĞAN YEŞİLYURT: ETKİLİ OLAMADIM

Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'da hücum oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt, karşılaşmanın ardınan açıklamalarda bulundu.
Galibiyet adına oynadıklarını söyleyen Yeşilyurt, "Galibiyet için oynadık, biz galibiyete daha yakındık. İkinci yarı açıldık ve daha iyiydik. İki üç pozisyonda son paslarda etkili olamadım. Üretmek istiyorum ama maalesef asist yapamadım. Kazanamadık, üzgünüz. İnşallah Avrupa'ya gideriz." dedi.

Rıza Çalımbay: Çatlak sesler çıktı biz bunları biliyoruz