Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Rıza Çalımbay'dan, Eto'o açıklaması

Rıza Çalımbay'dan, Eto'o açıklaması

Antalyaspor'un sahasında Alanyaspor'u 2-1 yenmesinin ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay, yayıncı kuruluş Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay'dan, Eto'o açıklaması

Rıza Çalımbay'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Bugün ilk yarıda istediğimiz şekilde oynayamadık. Alanyaspor bizi iyi analiz etmiş, iyi oynadılar. İlk yarı sıkıntı yaşadık. İkinci yarı için soyunma odasında eksiklerimizi söyledik istediğimiz gibi olmasa da, ikinci yarı ilk yarıya göre biraz daha iyiydik. Bugün İki takım mükemmel mücadele etti. İkinci yarı attığımız golle kazandık.

Çok çekişmeli bir maç geçti. Osmanlı maçının ardından bu maçı kazanmamız Osmanlı maçının anlamını bir kat daha arttırdı. Görüldüğü gibi mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Hata yapsak da üstüne gittik. Lig çok uzun maraton böyle daha çok krtik maçlar oynayacağız. Böyle istediğimiz gibi oynamayıp galip gelmemiz de güzel.

Samuel Eto geldiğimiz günden beri herkese örnek oluyor. Çok guzel uyum içerisindeyiz. Takıma çok güzel liderlik yapıyor, kaptanlık yapıyor. Bugünkü Alanyaspor maçı belki de en iyi maçıydı. Eto'o gol atmasa da herşeyi yapıyor. Saha içi ve saha dışında sorumluluk alıyor, çok çalışıyor.

Haberin Devamı

Eto'o'nun devre arasında gitmesini istemedik. Kendisi girmek istiyorum dese bırakabilirdik. Eto'o'nun öyle bir isteği olmadı. Kendisine sorduk, "Ben burada çok mutluyum" dedi. Biz de mutluyuz dedik ve devam ettik. Eto'o ben geldiğimden beri üstüne koya koya gidiyor.

Ligde iyi bir yere geldik ama önemli olan ligi sezon sonunda iyi bir yerde bitirmek"