Gazete Vatan Logo
Futbol Rıza Çalımbay'dan sözleşme yalanlaması

Rıza Çalımbay'dan sözleşme yalanlaması

Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Rıza Çalımbay, kırmızı-lacivertli takımla henüz yeniden anlaşmadığını açıkladı.

Rıza Çalımbay'dan sözleşme yalanlaması

Çalımbay, yaptığı açıklamada, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile görüştüğünü ancak takımın başında devam etmesi yönünde bir karar alınmadığını belirtti.

Yönetimle görüşmelerin süreceğini ifade eden Çalımbay, "Mersin İdmanyurdu ile anlaştığım şeklinde haberler var, bu doğru değil. Başkan Ali Kahramanlı ile görüştük, yarın da görüşeceğiz. Şu an yeni yönetimlerini oluşturuyorlar. Ama anlaşacağımızı sanmıyorum. Ortada bir Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) transfer yasağı kararı var, ayın 12'sinde belli olacak. Ondan sonra karar vereceğim" dedi.

Çalımbay, farklı kulüplerden de teklifler aldığını ancak ilk olarak Mersin ekibinin yönetimiyle görüşeceğini vurguladı.

Kendisini arayanların olduğunu ancak şu an net bir şeyin olmadığını anlatan Çalımbay, şöyle devam etti:

"İlk Mersin İdman Yurdu ile görüşüp karar vereceğiz. CAS'ın verdiği kararın sıkıntısının yanı sıra iyi bir sezon geçirdik, başka sıkıntılar vardı. Ben veya gelecek arkadaşın bu sıkıntıları yaşamaması için görüşmeler yapmamız lazım. Kayserispor için de yazmışlar beni ancak kimseyle anlaşmadım."

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay yönetimindeki Mersin İdmanyurdu, geçtiğimiz sezon ligde çıktığı 34 karşılaşmada aldığı 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 47 puan toplayarak ligi 7. sırada tamamladı.