Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Rıza Çalımbay: En iyisini yaparız

Rıza Çalımbay: En iyisini yaparız

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş ile ilgili yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirtti

Rıza Çalımbay: En iyisini yaparız

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçı öncesi Radyo Bilyoner’e değerlendirmelerde bulundu.

Bir televizyon kanalında Beşiktaş’la ilgili yaptığı yorumların çarpıtıldığını belirten Çalımbay, “Beşiktaş maçı bizim için hayati. Bu hafta Eren’in oynayabileceğini düşünüyorum. İlk maçta olduğu gibi son dakikaya kadar galibiyeti kovalayacağız. Söylediğim laflar çarpıtılarak Beşiktaş için maçın kolay olacağı söyleniyor. Şunu söylemek istiyorum ki; futbola minnettarım. Kariyerim boyunca futbola yakışanı yaptım. Ben Beşiktaş’ı çok severim. Ama işimi ve kulübümü daha da çok severim. Gereksiz dedikodularla kimse kimsenin üzerine gölge düşürmeye çalışmasın. İnsanların böyle şeyler aramasına çok üzülüyorum. Benim olduğum yerde herkes elinden gelenin en iyisini yapar” dedi.

‘O HATALAR OLMASAYDI...’

Büyük maçlarda yaşadıkları hakem hatalarına da değinen Rıza Çalımbay “Sezon başından bu yana yaşananlar herkesin malumu. Trabzon maçında verilmeyen penaltımız, Galatasaray maçında çizgiyi geçen topun gol sayılmaması, Beşiktaş maçında verilmeyen taç ve elle oynama sonrası penaltıdan yediğimiz gol... Bunlar sadece büyük kulüplerle oynarken başımıza gelenler. Maç bitince geliyorlar ‘Hakkınız helal edin hocam’ diyorlar. Ben bu sefer bunun masum bir hata olduğuna inanmıyorum. Hatalar olmasa şu an 2. ya da 3. olabilirdik” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

(HT Spor)