Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Rıza Çalımbay: Mükemmel mücadele ettik

Rıza Çalımbay: Mükemmel mücadele ettik

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Mükemmel mücadele ettik

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 yendikleri maçta çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, hedef maçlarından birini kazandıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Çok disiplinli bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Maçın sonuna kadar hiçbir zaman oyundan kopmadık. Mükemmel mücadele ettik, özellikle ikinci yarı. Bu galibiyetle her şey bitmiyor. Koskoca bir ikinci yarı var önümüzde. Gidişat çok iyi. Bursaspor ve Kardemir Karabükspor maçlarını iyi bitirmeliyiz. Arkadaşlarıma canı gönülden inanıyorum. Güç de olsa iyi şeyleri yapacağımıza inanıyoruz."

Göreve geldiklerinden itibaren üzerine koyarak gittiklerini vurgulayan Çalımbay, "Bazı maçlarda riske giriyorum ve çift santrforla oynuyorum. Skoru koruma çabasına girseydim Rodellaga'yı almazdım. Rahatlamak istiyorsanız bir gol daha bulmanız gerekir. O düşünceyle oynuyoruz. Bizim işimizi görecek kaliteli oyuncularımız var. Kafa olarak burada olmadıkları için onlardan yararlanamıyoruz. Onları da kazanırsak iyi işler yapacağız. Şimdiden bir şey demeye gerek yok. İstikrarımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu istikrar bizi iyi yerlere götürür." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Stoperde sıkıntı yaşadıklarını ve Mustafa Akbaş'ın da ikinci yarıda sakatlanarak oyuna devam edemediğini hatırlatan Çalımbay, "Maçtan önce sakatlık olursa kimi oynatırız diye de düşündük. Sakatlıktan sonra N'Doye, Kukca, Mas ve ben bir konuşma yaptık. Stoperde Mas'ı oynatmak istedik ancak sol bekte sıkıntı yaşarız diye vazgeçtik. Kucka'da karar verdik. Kucka da iyi oynadı." diyerek sözlerini tamamladı.