Gazete Vatan Logo
Rizespor Rize'de İstanbul havası

Rize'de İstanbul havası

Son haftaların formda takımı İstanbul Başakşehir, Rize deplasmanında her iki devrede bulduğu gollerle 2-0 kazanıp 3 puana ulaştı.

Rize'de İstanbul havası

Maça konuk ekip çok hızlı başladı ve henüz 2. dakikada 1-0 öne geçti. Edin Visca sağ kanatta toplu buluştu ve Ali Adnan'ı çalımladıktan sonra topu ceza sahasına çok iyi ortaladı ve Mossoro'nun şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.

20. dakikada Eren Albayrak’ın soldan ceza sahası içerisine ortasında, Kweuke’nin iyi yükselerek kafa vuruşunda, kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı. 27. dakikada Orhan Ovacıklı’nın sağdan ceza sahasına ortasında,defanstan seken top Engin Bekdemir’in önünde kaldı. Bu futbolcunun düzeltip vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

Çaykur Rize Teknik Direktörü Mehmet Özdilek 28. dakikada erken bir oyuncu değişikliğine gitti ve Ali Adnan'ı çıkartarak yerine Liban Abdi girdi. İlk yarı Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi Çaykur Rizespor etkili başladı. Kweuke'nin kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi.

50. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren tecrübeli futbolcu Semih Şentürk topu ağlara gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi.

Haberin Devamı

Bu skordan sonra oyunun kontrolünü tamamen ele alanBaşakşehir farkı açmak için fırsatlar yakaladı ancak değerlendiremedi ve maç Başakşehirspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.