Gazete Vatan Logo
Rizespor Rize'den 3 transfer birden

Rize'den 3 transfer birden

Çaykur Rizespor, Karabükspor'dan Ahmet İlhan, Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Akyüz ve gurbetçi oyuncu Robin Yalçın ile anlaşma sağladı.

Rize'den 3 transfer birden

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor'dan Ahmet İlhan, Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Akyüz ve gurbetçi oyuncu Robin Yalçın ile anlaşma sağladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman'ın isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi, geçen sezon Kardemir Karabükspor'da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Ahmet İlhan, Akhisar Belediyespor'dan Mehmet Akyüz ile Almanya'nın Stuttgart takımında oynayan gurbetçi futbolcu Robin Yalçın ile İstanbul'da yapılan görüşmelerden olumlu sonuç aldı.

Her konuda üç futbolcuyla anlaşan yeşil-mavili kulübün, sağlık kontrolünün ardından Ahmet İlhan Özek ve Robin Yalçın ile 3'er, Mehmet Akyüz ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Ahmet İlhan ligde Kardemir Karabükspor formasıyla geçen sezon 18 maçta 4, Mehmet Akyüz ise Ege temsilcisiyle 24 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Stuttgart'ın ikinci takımında forma giyen Robin ise 13 maçta 825 dakika sahada yer aldı.

Karadeniz temsilcisi, anlaşma sağladığı futbolcular için Rize'de imza töreni düzenleyecek.

Haberin Devamı