Gazete Vatan Logo
Futbol Rize'den tek kurşun!

Rize'den tek kurşun!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi sahasında Akhisar'ı 1-0 mağlup ederek bu sezonki ilk 3 puanını aldı.

Rize'den tek kurşun!

Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediyespor Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Yeni Rize Şehir Stadı'nda karşılaştı. Çaykur Rizespor Iyayi Atiemwen'in attığı tek golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım gol pozisyonları bulsa da gol sesi çıkaramadı. Mücadele acısından sert bir devre gözükürken, ilk yarıda Çaykur Rizespor'da 3 fubolcu sarı kart görürken, Akhisar Belediyespor'da da iki futbolcu sarı kart gördü. İlk yarı 0-0 sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarsında ev sagibi ekip daha etkili bir futbol sergiledi. Dakikalar 49'u gösterdiğinde Iyayi Atiemwen attığı golle Çaykur Rizespor'u 1-0 öne geçirdi. Golden önce Akhisar Belediyespor'da sarı kart gören Aykut Çeviker 76. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Konuk ekibin 10 kişi kalmasıyla Çaykur Rizespor oyun kontrolünü tamamen ele geçirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Çaykur Rizespor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve bu sezonki ilk 3 puanını aldı.