Gazete Vatan Logo
Rizespor Rizespor 4 futbolcuyla imzaladı

Rizespor 4 futbolcuyla imzaladı

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor anlaştığı 4 oyuncusu için imza töreni düzenledi.

Rizespor 4 futbolcuyla imzaladı

Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlenen törende Kardemir Karabükspor’dan orta saha oyuncusu Ahmet İlhan Özek’le 3, Akhisar Belediyespor’dan forvet oyuncusu Mehmet Akyüz’le 2, Ankaragücü’den kaleci Gökhan Akkan’la 4 ve Stuttgart’ın ön liberosu Robin Yalçın ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Ofluoğlu ile Mehmet Erdoğan katıldı.

Rize’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ahmet İlhan, "Hikmet hocam ve başkanlarım ile irtibat halindeydik. Beni takımda görmek istediler. Benim için gurur verici. Burada gerçekten güzel bir ambiyans gördüm. Kulübün hedefleri belli. O hedefler doğrultusunda Çaykur Rizespor için elimden geleni yapacağım" dedi.

Mehmet Akyüz ise, Çaykur Rizespor’un bu sezon iyi yerlere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

Robin Yalçın, ”Ana takımda yerimi sabitlemek istiyorum. Bu aşamada burayı bir adım olarak görüyorum. İyi bir performans sergileyip iyi sonuçlar almak amacım. Gelmeden önce Çaykur Rizespor’u biraz araştırdım. Takım daha iyi yerlerde olmalı" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor’a geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Gökhan ise, "Bu benim Süper Lig’de ilk adımım. Bu ilk adımı Çaykun Rizepor’da attım. Çok sıcak bir ortam buldum" değerlendirmesini yaptı.

FERAH: HEDEF 2 YILDA UEFA

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah da, süper lige geçirdikleri iki sezondan ders alarak gelecek sezonları planlayacaklarını belirterek, "Gelecek iki yıl için hedefimiz UEFA olacak. Bu yıl olmasa da seneye mutlaka UEFA’ya katılıp Rize’yi Avrupa’da tanıtmak istiyoruz." dedi.