Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Roberto Carlos şehirden ayrıldı

Roberto Carlos şehirden ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile yollarını ayıran Roberto Carlos şehirden ayrıldı

Roberto Carlos şehirden ayrıldı

Sivasspor Teknik Direktörlüğü'nden istifa eden Roberto Carlos, Sivas'tan ayrıldı.

Carlos'u uğurlamak üzere havalimanına gelen Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar ve bazı yöneticiler Brezilyalı çalıştırıcıyla bir süre sohbet etti. Sarılar ve yöneticiler Carlos'a çiçek verdi.

Başkanvekili Sarılar, burada basın mensupları yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekipte birlikte çalıştığı teknik adamlar içerisinde en sağlıklı ve rahat olanlardan birisinin Roberto Carlos olduğunu belirterek, "Diğer hocalarımız kusura bakmasınlar ama en iyisi Carlos'tu" dedi.

Carlos'un ayrılığından dolayı üzüntü duyduğunu dile getiren Sarılar, "Bu film burada bitmedi, birinci bölüm bitti diyelim. Çünkü o duygularla ayrılıyoruz. Carlos'un burada yapacağı daha iş var, kendisi de öyle söyledi zaten. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Gelişi de gidişi de çok güzeldi" diye konuştu.

Uğurlamaya gelenlere teşekkür eden Carlos ise "Bana katmış oldukları büyük deneyim için bütün taraftarımıza ve şehrimize teşekkür ediyorum. Kalbimde olacaklar. Özellikle benim ilk teknik direktörlük deneyimim olduğu için çok özel bir yerde olacaklar. Eğer bir gün tekrar isterlerse seve seve geri dönerim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Sivasspor'da çok güzel ve pozitif 1,5 yıl geçirdiğini dile getiren Carlos, daha sonra Brezilyalı yardımcısı Gina Gallon ve kaleci antrenörü Franco Leandro ile birlikte İstanbul'a gitti.