Gazete Vatan Logo
Galatasaray Rodrigues gitti sıra Maicon'da! 15 milyon euro...

Rodrigues gitti sıra Maicon'da! 15 milyon euro...

Al Ittihad ile temasta olan Galatasaray Yönetimi, Garry Rodrigues'in satışı için 10 milyon euroya el sıkıştı, artık KAP açıklaması bekleniyor. Al Itthiad, Maicon konusunda da istekli ancak henüz bir anlaşmanın olmadığı öğrenildi.

Rodrigues gitti sıra Maicon'da! 15 milyon euro...

Liglere ara verildi, takım tatilde ancak transferde müthiş bir hareketlilik yaşanıyor. Ocak ayında ciddi bir değişime hazırlanan Galatasaray’da sadece gelenler cephesinde değil, ayrılacaklar konusunda da önemli gelişmeler var.

Sarı-kırmızılı yönetim, Fatih Terim’in raporu doğrultusunda ‘Muslera dahil herkes satılabilir’ kararı alırken, ilk yolcu Garry Rodrigues olacak.

Pek çok talibi bulunan kanat oyuncusu için bir süredir Al Ittihad kulübüyle temasta olan Cim Bom, Arap kulübüyle anlaşmaya vardı. Tarafların 10 milyon euroya el sıkıştığı öğrenilirken, bu rakamın yüzde 20’si yani 2 milyon euroluk bölümü anlaşma gereği Rodrigues’in önceki kulübü PAOK’a gidecek.

Stoper listesinde...

Hafta içinde KAP açıklaması bekleniyor. Al İttihad’ın Galatasaray’dan istediği diğer oyuncu da Maicon. Ancak henüz bir anlaşma yok, görüşmeler sürüyor. Konuşulan rakam ise 5 milyon euro.

Al İttihad yetkilileri Avrupa’da da bazı stoperlerle temasta.

(Fanatik)