Gazete Vatan Logo
İspanya Ronaldo depremi! Ayrılığın fotoğrafı...

Ronaldo depremi! Ayrılığın fotoğrafı...

Şampiyonlar Ligi Finali sonrası takımdan ayrılacağı yönünde açıklamalar yapan Real Madrid’in süperstarı Cristiano Ronaldo, bu kez de İspanyol devinin yeni forma tanıtımında yer almadı.

Ronaldo depremi! Ayrılığın fotoğrafı...

İspanyol devi Real Madrid’in en önemli yıldızı olarak gösterilen Cristiano Ronaldo’nun geleceği büyük bir merak konusu haline geldi.

Liverpool’u 3-1 yendikleri Şampiyonlar Ligi finalinin ardından, “Madrid’de oynamak çok güzeldi. Dünya Kupası’nın ardından geleceğimle ilgili bir karar vereceğim” diyen Ronaldo, ardından şampiyonluk kutlamasında da taraftarlara, “Seneye görüşürüz” diye seslenmişti.

İyice kafaları karıştıran Portekizli yıldız, bir kez daha gündeme oturdu. Ronaldo, Real’in yeni sezon forma tanıtımlarında yer almazken, futbolcuların yeni formalı fotoğraflarının yer aldığı bölümde de yıldız futbolcu yoktu.

PSG’den 250 milyon Euro

İşte tam bu gelişmelerin yaşandığı bir ortamda Fransız spor gazetesi Le10 Sport, PSG’nin, 33 yaşındaki futbolcuyu transfer etmeye en yakın takım olduğunu yazdı. Paris temsilcisinin yöneticilerinin, Real’in kapısını çalacağı ve 250 milyon Euro’luk (1.3 milyar TL) bonservis bedeliyle bu transferi bitireceği öne sürüldü. Portekizli oyuncuyla eski kulübü Manchester United’ın da ilgilendiği gelen haberler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)