Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Ronaldo'nun hedefi İstanbul!

Ronaldo'nun hedefi İstanbul!

Ajax’a elenerek Şampiyonlar Ligi’ne erken havlu atan Juventus dev bir harekete geçmeye hazırlanıyor. Ronaldo için güçlü bir takım kuracak Juve, 2020’de İstanbul’da yapılacak final için Mohamed Salah ve Icardi’yi transfer etmek istiyor.

Ronaldo'nun hedefi İstanbul!

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Ajax’a elenerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Juventus şimdiden harekete geçti. İtalya basınında bugün manşetlerde Juventus’un 2020’de İstanbul’da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finaline hazırlandığı kaydedildi. Buna göre takım içerisinde sadece Cristiano Ronaldo’nun yeri garanti durumda.

Uzun bir zaman sonra ilk kez yarı finali göremeyen Ronaldo’nun öfkeli olduğu ve kulüpte yeniden bir atak beklediği aktarıldı. Öte yandan Çizme basınında Juve için birçok önemli isim yazıldı. Mohamed Salah en önemli aday olarak öne çıktı. Ayrıca Benfica’nın yükselen yıldızı Joao Felix’in de listede olduğu bildirildi.

Dybala’nın iyi bir bonservise satılacağı ve ekstra olarak Inter’den Icardi’nin de forvete ekleneceği dile getirildi. Douglas Costa ve Pjanic’in de ayrılacağı konuşulurken, Juventus teknik direktörü Allegri, değişiklikleri onayladı. Ancak buna karşın teknik direktörlük anlamında da Antonio Conte isminin Juventus’ta yüksek sesle dile getirildiği iddia edildi.

Haberin Devamı

(Skorer)