Gazete Vatan Logo
Futbol Ronaldo'nun yerine Hazard geliyor!

Ronaldo'nun yerine Hazard geliyor!

Ronaldo ile yollarını ayıran Real Madrid, PSG’nin Mbappe ve Neymar’ı satmaya yanaşmaması sonrası hedef değiştirdi. Los Galacticos, Chelsea’de forma giyen Eden Hazard için 90 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkardı.

Ronaldo'nun yerine Hazard geliyor!

2018 Dünya Kupası’nın yıldızları arasında yer alan Belçika’nın kaptanı Eden Hazard, transferin de gözde isimleri arasında yer alıyor. Birçok devin peşinden koştuğu Hazard’ı son olarak, İspanyol ekibi Real Madrid’in istediği öne sürüldü.

Cristiano Ronaldo’nun takımdan sonrasında onun boşluğunu doldurmak adına harekete geçen Real, gözünü Hazard’a doğru çevirdi. Fransız temsilcisi PSG’nin, Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak adına Neymar ya da Kylian Mbappe’yi bırakmak istememesi sonrası Real, Belçikalı yıldız konusunda tüm şartları zorlamakta kararlı.

BAŞKAN PEREZ BU İŞİ BİTİRECEK

Alınan bilgiye göre Los Galacticos’un Başkanı Florentino Perez’in, Hazard’ın kulübü Chelsea ile temasa geçmeye hazırlandığı bildirildi. İspanya’nın önde gelen gazetelerinden AS’ın haberine göre İspanyol devinin, bu transfer için yaklaşık 90 milyon Euro bonservis bedilini gözden çıkardığı bildirildi.

Geçen sezon Chelsea’de 51 maçta forma giyen ve rakip filelere 17 gol atarken, 11 de asist yapan tecrübeli futbolcunun Maviler’le sözleşmesi ise 2020 yılında sona eriyor.

Haberin Devamı

"REAL MADRİD HERKESİN RÜYASI"

Real Madrid ile ilgili olarak Eden Hazard, önemli açıklamalarda bulundu.

Hazard, “Real gibi bir takımda oynamak elbette her oyuncunun rüyasıdır. Ancak bu konuda kesin ifadeler kullanmam yanlış olur. Şu an Chelsea’nin oyuncusuyum ve her şey kulüplerin anlaşmasına bağlı. Bana direkt olarak henüz gelen bir teklif yok. Eğer gelirse ona göre oturur konuşuruz” ifadelerini kullandı.