Gazete Vatan Logo
Futbol Rooney'in tek bir hedefi var!

Rooney'in tek bir hedefi var!

İngiltere Milli Takımı'nın tecrübeli yıldızı Wayne Rooney, ülkesi için uluslararası alanda artık başarı istediğini belirtti.

Rooney'in tek bir hedefi var!

İngiltere Milli Takımı kaptanı Wayne Rooney, İzlanda ile Pazartesi günü oynayacakları EURO 2016 son 16 turu maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İngiltere’nin EURO 2016’da beklenmedik şeyler yapabileceğini belirten Rooney, “Buraya geldik, çünkü bu kupayı istiyoruz. Çeyrek final oynamak ya da yarı final oynamak bizim için başarı değil. Biliyorum ki bizim takım bunun çok daha iyisi. Bu yüzden benim hedefim bu kupayı kazanmak” dedi.

Artık 30 yaşına geldiğini belirten İngiliz yıldız, “Uluslararası bir kupa kazanmak istiyorum. Yaşım 30 oldu. Daha önceki turnuvalarda İngiltere ve benim için hayal kırıklıkları oldu, ama bu turnuva farklı olacak. Yedek oturmam gerekiyorsa bile otururum. Önemli olan takımın kazanması” diye konuştu.

EURO 2016 son 16 turdaki rakipleri İzlanda hakkında da konuşan Wayne Rooney, “Bundan 4 yıl önce sorsanız Fransa, İspanya, Almanya gibi takımlar yerine bu eşleşme için iyi derdim, ancak artık her şey değişti. Takımlar arasında farklar büyük değil” değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı