Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ruslar'ın taksit planı!

Ruslar'ın taksit planı!

Diarra'nın cezası için Lokomotif 5 milyon Euro'ya ikna oldu ama taksitli ödemeyi duyunca fiyat yükseltti.

Ruslar'ın taksit planı!

Fransız yıldızın 10 milyon Euro’luk cezasını 5 milyon Euro’ya indiren Lokomotif parayı nakit istedi. G.Saray yönetimi 3 yılda ödeneceğini iletince bu kez rakamı artırmak istediler... Ancak sarı-kırmızılılar direnince Rus kulübü geri adım attı ve artık taraflar anlaşmaya çok yakın.

G.SARAY Yönetimi artık Lassana Diarra transferi için geri sayıma başladı... Fransız oyuncunun Lokomotif Moskova ile davalık olmasının ardından aldığı 10 milyon Euro’luk ceza transferin önündeki en büyük engeldi. Fakat artık bu engel aşılmak üzere..
ASLAN, 31 yaşındaki ön libero ile 3 sezon için bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon Euro’ya el sıkıştı. Diarra ile Marsilya arasındaki anlaşmaya göre bonservis ödemeyecek olan sarı-kırmızılılar Diarra’nın cezasının da ancak 5 milyon Euro’sunu ödeyebileceğini oyuncunun menajerine iletti.
VALİZLERİ HAZIR
FRANSIZ yıldızın avukatı önceki gün L.Moskova ile masaya otururken oyuncunun “Futbolu bırakırım, hiç para alamazsınız” sözleri sonrasında Ruslar da yelkenleri suya indirdi. 5 milyon Euro’ya oyuncunun cezasını kaldırmaya ikna olan Lokomotif, bu parayı tek ödemede isterken G.Saray yönetimi ise 3 yılda taksitler halinde ödenmesi için görüşmelere başladı.
YÖNETİMİN, 3 yılda 5 milyon Euro’yu ödemeye ikna etmeye çalıştığı Rus ekibi ise bu kez taksitle ödenmesi halinde rakamı yükseltmek istedi. Taraflar arasındaki görüşmeler olumlu yönde ilerlerken anlaşma ise artık an meselesi. Lokomotif ile G.Saray yönetiminin sonuca varmasıyla Lassana Diarra da hemen İstanbul’a gelecek.

Haberin Devamı