Gazete Vatan Logo
Futbol Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama: Daha iyiye gidiyor!

Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama: Daha iyiye gidiyor!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle tedavi gören eski futbolcu Rüştü Reçber'in ateşinin kontrol altına alındığı öğrenildi. Eşi Işıl Reçber, "Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahele edildi. Hala yoğun bakımda" dedi. Koronavirüs salgınına yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Rüştü Reçber'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in tedavisine devam edildiği belirtilirken genel durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği ifade edildi.

Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama: Daha iyiye gidiyor!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisiyle tedavi gören eski futbolcu Rüştü Reçber'in sağlık durumuyla ilgili olarak yeni bir açıklama geldi.

Asist Analiz'in ulaştığı Işıl Reçber, eşinin ateşinin kontrol altına alındığı belirterek şu açıklamayı yaptı:

"Rüştü, şu an yoğun bakımda ve tedavisi devam ediyor. Ateşi kontrol altına alındı. Gelişmeler iyi yönde. Hastalık çok ani gelişti. Virüs doğrudan akciğerlere inmiş. Nefes darlığı çektiği için doktorlar tarafından hemen müdahale edildi. Hala yoğun bakımda. Tedavisine devam ediliyor."

Rüştü Reçber'in sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı
Koronavirüs salgınına yakalanan ve hastanede tedavi altına alınan Rüştü Reçber'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in tedavisine devam edildiği belirtilirken genel durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği ifade edildi.
Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serap Gençer ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gülcihan Özkan, Rüştü Reçber ile ilgili şu bilgileri verdi: "Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir."

Haberin Devamı