Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Rusya Olimpiyat takımında moda değişimi

Rusya Olimpiyat takımında moda değişimi

Rusya Milli Olimpiyat Takımı'nı bundan böyle, 2014 Soçi Olimpiyat Oyunları’nda renkli tasarımlarıyla dikkat çeken ünlü Rus spor giyim markası Bosco Sport değil, Rus moda tasarımcısı Anastasya Zadorina giydirecek.

Rusya Olimpiyat takımında moda değişimi

Rusya Olimpiyat Komitesi, 2014 Soçi Olimpiyat Oyunları’nda renkli kayak montu tasarımlarıyla dikkat çeken Bosco Sport’la olan işbirliğini sonlandırdı.

?

Rusya Milli Olimpiyat Takımı'nı bundan sonra Moskova’dan Haute Couture tasarımcısı Anastasya Zadorina giydirecek. Zadorina, 2022 Kış Olimpiyatları’na kadar Rus milli takımı için kıyafetler tasarlayacak.

Tasarımlarında kullandığı tül ve tüylerle öne çıkan Zadorina’nın sporcular için ne gibi kıyafetler hazırlayacağı ise şimdilik merak konusu.

Zadorina’nın ayrıca ZA Sport isimli bir spor giyim markası da var. Rus atletler 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda ZA Sport tasarımlarını giymişti.

Zadorina daha önce de vatansever temalı tişörtler tasarlamıştı. Zadorina’nın tişörtlerinden birinde Rusya’ya yönelik yaptırımlara gönderme yapılarak “Yaptırım mı? İskender’lerimi güldürmeyin” ifadeleri yer alıyor.

(Sputnik)