Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe RVP'den hayat öpücüğü!

RVP'den hayat öpücüğü!

Fenerbahçe bu sezon Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'un Kãbusu olan Karabük'ü suskun golcüsüyle devirip rahat nefes aldı.

RVP'den hayat öpücüğü!

F.BAHÇE için Avrupa iddiası devam etmesine rağmen bu istek skora yansıdı, futbola yansımadı. Van Persie’nin golü gelmese 4.’lük şansı da zora girebilirdi. Bu takım oynamak isteyip oynayamayan, sanki ligin bitmesini bekleyen bir havaya sahip.

KARABÜK özellikle ikinci yarıda oyun üstünlüğünü kursa da kaleci Fabiano’yu geçmeyi başaramadı. Tekrar söylüyorum dünkü maç kazanılmış olabilir ancak F.Bahçe seri galibiyetler alacak bir takım değil.

OFSAYT DİYE DURUNCA...

3. dakikada kornerden gelen ters topu Skrtel beklemiyordu ve istediği vuruşu yapamadı. 29’da kale içinde karambol yaşandı. Önce Van Persie yakın mesafeden topa dokunamadı, devam eden pozisyonda Alper Potuk sert vurdu kaleci Ahmet golü önledi.
56’da Ceyhun’un ceza sahası içindeki güzel kafa vuruşunu Fabiano aynı güzellikte kurtardı. Hemen akabinde 57’de bu sefer De Souza kaleye yakın mesafeden vurdu, Karabük defansı ve kaleci Ahmet siper oldu. 66’da Poko’nun ortasına Serdar kafayı vurdu, Fabiano bir kez daha ‘gol değil’ dedi.
70’TE Lens’in ortasına Robin van Persie vurdu, aut. 84. dakikada RvP, ofsayt duraklamaları arasından golü atarak adeta F.Bahçe’ye hayat verdi: 0-1.

Haberin Devamı