Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe RVP'nin kalışı tamamen duygusal

RVP'nin kalışı tamamen duygusal

Stoke City, Hollandalı'nın bonservis bedeli ve yıllık parasını karşılayamayınca transfer rafa kalktı.

RVP'nin kalışı tamamen duygusal

Bonservis için 7 milyon Euro isteyen yönetimin “1 yıllığına istiyorlarsa kiralama bedelini hesaba yatırsınlar, Robin’in de yıllık 5 milyon Euro’luk ücretini karşılasınlar” çıkışı sonrası menajeri geri adım attı RvP kaldı.

BİR süredir Stoke City’le flört halinde olan Robin van Persie’nin F.Bahçe’de kalmasının arkasındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Geçen sezon ilk haftalarda Pereira ile yaşadığı kriz sonrası camiayla yıldızı barışmayan Hollandalı, İngiltere’ye dönmeye can atsa da maddi sebepler yüzünden F.Bahçe’yle devam etme kararı aldı.

YÖNETİM Ada temsilcisinin teklifini ileten menajere “Van Persie’yi elden çıkartabiliriz. Ancak bunun için Stoke’un bize 7 milyon Euro bonservis ödemesi gerek. Şayet 1 yıllığına istiyorlarsa kiralama bedelini hesaba yatırsınlar, Robin’in de yıllık 5 milyon Euro’luk ücretini karşılasınlar” yanıtını verdi

‘ŞARTLARA UYACAKSIN’

BU gelişme sonrası Van Persie cephesi geri adım atıp taraflar ‘Devam’ kararı alırken, yönetim de sürekli ağrılarını bahane eden oyuncuya şu uyarıları yaptı:

Haberin Devamı

“Böyle inatlaşmanın kimsenin faydası yok. Sen elit bir futbolcusun. Bir an önce sahalara dönmen gerek. Mevcut şartlar bu. Bu şartlara uyacaksın, hocanın sözünü dinleyeceksin. Senin bir kariyerin var, bunu düşünerek bir an önce takıma katılmalısın.”