Gazete Vatan Logo
Futbol Sabah ezanıyla idmana çıkacak!

Sabah ezanıyla idmana çıkacak!

Beşiktaş Başkanı, Fikret Orman resti çekti

Sabah ezanıyla idmana çıkacak!

Beşiktaş Başkanı, Fikret Orman, Quaresma’nın menajeri
Ahmet Bulut’un hiçbir şekilde anlaşmaya yanaşmaması
üzerine resti çekti:

Çarşamba günü Ahmet Nur Çebi ve Tamer Kıran’ın da olduğu görüşmede Bulut’un teklifleri bir bir geri çevirmesi üzerine Orman’ın sabrı taştı ve “O zaman Quaresma 05.30’da koşulara başlasın, ben de izleyeyim” dedi.

RICARDO Quaresma’nın inadı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın sabrını taşırdı. Geçen çarşamba Orman’ın makamında ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ve Portekizli oyuncunun Türkiye’deki menajeri Ahmet Bulut, Quaresma konusunu görüşmek için bir araya geldi. Uzun süre pazarlıklar yapıldı, çözüm arandı ancak anlaşma bir türlü olmadı. Yapılan tekliflere Ahmet Bulut’un kinayeli yanıtlar verdiği zirveye son noktayı ise Fikret Orman koydu...

SÖZE “Çözümsüzlük çözüm değildir” diye başlayan ve ardından Tamer Kıran’a dönüp, “Tamer Bey, eğer bir sonuca ulaşamazsanız lütfen Quaresma’nın idmanlarını sabah ezanıyla başlatın. Şöyle saat 05.30’a gibi düz koşularına başlamış olsun ki; ben de Quaresma’mı keyifle seyredeyim. Kulüpteki mesaim 08.00’de başlıyor. Ona yetişmem lazım” diyerek toplantının finalini yaptı.

TEK YOL KONTRATIN FESHİ!

ORMAN, bu sözleriyle ileriki günlerde Quaresma’ya muhtemel yaptırımları hakkında da bir ipucu verirken, topu da Portekizli oyuncunun tarafına atmış oldu. Menajer Ahmet Bulut ise bu zirvenin ardından Fransa’nın Nice kentine Q7’nin tüm haklarını elinde bulunduran Jorge Mendes ile çözüm planlarını masaya yatırmaya gitti.

BİLİNDİĞİ gibi Quaresma’nın bu yılki ücreti 3 milyon 750 bin Euro. Ev kirası, vergileri, araba ve yol masraflarını da kulübe ödeten 28 yaşındaki oyuncunun toplam maliyeti 6 milyon Euro. Siyah-beyazlıların kendisine önceki sezonlardan hiçbir borcu bulunmuyor. Ancak 375’er bin Euro’luk ağustos ve eylül taksitleri ödenmedi. Yani ödeme yapılmazsa siyah-beyazlıların eylül ayı sonunda Quaresma’ya 750 bin Euro borcu olacak. Portekizli’yi artık takıma dahil etmeyi düşünmeyen Beşiktaş yönetiminin amacı oyuncunun sözleşmesini feshetmek.

Haberin Devamı