Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sabaha kadar Tudor'u tartıştılar

Sabaha kadar Tudor'u tartıştılar

Avrupa’ya erken veda, yöneticilerin de artık sabrını taşırdı. Yönetim kurulunun büyük bölümü Tudor’un gönderilmesini isterken başkan ise son kararını salı günü olağan toplantıda verecek! Salı gününe kadar ise hem idareciler hem de Tudor sorguya çekilecek

Sabaha kadar Tudor'u tartıştılar

UEFA Avrupa Ligi’ne Östersunds maçları sonrasında veda eden G.Saray’da teknik direktör Tudor’un durumu masaya yatırıldı. Hırvat teknik adamın maç sonundaki açıklamaları ile yönetimin bir bölümü bir hayli gerilirken daha önce de gönderilmesini istedikleri teknik adam için bir kez daha başkanın kapısı çalındı.

BAŞKAN Dursun Özbek, maçın ardından alınan sonuç sebebiyle bir hayli sinirlenirken ilk etapta statta bir toplantı yaptı. Bazı yöneticiler ve idarecilerin katıldığı toplantıda Hırvat hocanın da geleceği tartışıldı. Daha önce Tudor’un gönderilmesi gerektiğini savunan yöneticiler, bir kez daha bu isteklerini vurgularken başkan Özbek’in yanı sıra yöneticilerin diğer bölümü ise Tudor’un gönderilmesinin takıma daha büyük zarar vereceği konusunda birleştiler.

ÖZELLİKLE başkan Özbek, kararını Tudor’un kalmasından yana vererek bu durumun tartışılmamasını istedi. Geçtiğimiz sezonlarda sık sık teknik direktör değişikliklerine gidildiğini ve tümünde G.Saray’ın daha da kötüye gittiğini belirten Özbek bir kez daha aynı duruma düşüleceğini belirtti.
ANCAK yine de ekip arkadaşlarının fikirlerini almaktan yana olan Özbek, salı günü yapılacak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuyu daha da detaylı olarak masaya yatırma kararı aldı. Başkan, bu toplantıya kadar ise hem idarecilerden hem de teknik heyetten takımın durumu ile ilgili raporlar alacak.

Haberin Devamı