Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sabri Sarıoğlu nargile kafe açacak

Sabri Sarıoğlu nargile kafe açacak

Futboldan kazandığını birçok meslektaşının yaptığı gibi gayrimenkule yatırmak yerine iş dünyasında kullanmayı tercih eden Galatasaraylı yıldız Sabri Sarıoğlu'nun yeni yatırımı Yeşilaycı isimleri kızdıracak…

Sabri Sarıoğlu nargile kafe açacak

2006 yılında Balat'ta açtığı nargile kafeyle kendi işinin patronu olan ünlü futbolcu, kafeyi birkaç yıl sonra kapattı. Ancak yıldız futbolcu, yeniden benzer bir işletme için kolları sıvadı.

İLKİNİ PAHALI BULDU
Şu sıralar Bebek, Kuruçeşme ve Rumelihisarı'ndaki emlakçıları tek tek gezip zevkine göre bir dükkan arayan 32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde aylık kirası 20 bin dolar (yaklaşık 80 bin lira) olan Bebek'teki bir dükkanı inceledi. Dükkanın aylık kirasını pahalı bulan Sarıoğlu, arayışını sürdürüyor.
FUTBOLCULAR MÜDAVİM
Sağlığa zararlı tütün ve tütün ürünlerine karşı son yıllarda başlatılan kampanyalara ve yürürlüğe giren yasaklara rağmen ünlü futbolcunun nargile kafe açmak istemesi ise şaşırtıcıydı...
Profesyonel futbol yaşamı boyunca sağlıklı beslenen ve tütün içeren maddelerden kariyeri için uzak duran Sabri Sarıoğlu, yapacağı 'sağlıksız yatırım' konusunda en büyük desteği ise eşi Yağmur Hanım'dan aldı... Bu arada Mesut Özil, Caner Erkin ve Burak Yılmaz gibi birçok yıldız futbolcu da nargile kafelerin müdavimi!
İKİNCİ DENEME
Nargile kafe açmak için ikinci kez kolları sıvayan Sabri Sarıoğlu'nun bu konuda en büyük destekçisi pilot eşi Yağmur Sarıoğlu. Güzel pilot, uçuşunun olmadığı günlerde eşiyle semt semt dolaşıp dükkan bakacak.
(Takvim)

Haberin Devamı