Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sadece Larin yetmez

Sadece Larin yetmez

Güntekin Onay, Beşiktaş'ın görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Larin'i Vatan okurları için mercek altına aldı.

Sadece Larin yetmez

BEŞİKTAŞ yeni golcüsü Cyle Christopher Larin’in transferi için görüşmelere başlandığını dün Borsa’ya bildirdi. Amerikan Birinci Futbol Ligi’nde (MLS) ortaya koyduğu performansla dikkat çeken 22 yaşındaki futbolcu aynı başarıyı Süper Lig’de ve ilk kez sahne alacağı Şampiyonlar Ligi’nde devam ettirebilecek mi? En önemlisi de Cenk Tosun’un boşluğunu doldurabilecek mi? Yazarımız Güntekin Onay herkesin merak ettiği bu soruları VATAN okurları için yanıtladı:

CYLE Larin genç bir oyuncu. Beşiktaş sanıyorum ki Kanadalı futbolcuyu geleceğe yönelik bir yatırım amacıyla transfer etti. Henüz 22 yaşında. Gelişmeye açık ve potansiyelli bir oyuncu olduğu kesin. Ancak gerek oynadığı ligin seviyesi, gerekse de şu anki deneyimleriyle Beşiktaş’ın takım kalitesini yukarıya çıkaracak düzeyde bir oyuncu değil.

SANIRIM 1 GOLCÜ DAHA ALINACAK

BEŞİKTAŞ, Şampiyonlar Ligi düzeyinde kaliteli bir kadroya sahip güçlü bir ekip. MLS Ligi seviyesinde bir oyuncunun bu düzeye adapte olması çok kolay bir hadise değil.

ZAMANLA Şenol Güneş’in elinde aşama kaydedip, önemli işlere imza atabilir. Ama an itibariyle Beşiktaş’ta gol yükünü taşıyabilecek, Şampiyonlar Ligi’nde oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Sanıyorum ki Beşiktaş, 1 santrfor transferi daha yapacak.

Haberin Devamı