Gazete Vatan Logo
Futbol Sağ bacağı kesildi

Sağ bacağı kesildi

Kocaelispor'un eski futbolcularından Yalçın Kıldıran'ın sağ bacağı, çalıştığı fabrikada geçirdiği iş kazası nedeniyle kesildi.

Sağ bacağı kesildi

Kocaelispor'un 1990'lardaki efsane kadrosunda yer alan, bir dönem takımda teknik direktörlük yapan Yalçın Kıldıran'ın sağ bacağı, çalıştığı fabrikada geçirdiği iş kazası nedeniyle kesildi.

Teknik direktörlüğe ara verdikten sonra fabrikada işe başlayan Kıldıran, birkaç gün önce üzerine boru düşmesi sonucu ağır yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Gölcük Devlet Hastanesine kaldırılan, daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Kıldıran'ın sağ bacağı, dizinin üstünden kesildi.

Eski futbolcunun kardeşi Mustafa Kıldıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyinin sağ bacağının dizinin üstünden kesildiğini belirterek, sol bileğinde de çıkık bulunduğunu söyledi.

Ağabeyinin yoğun bakımda olduğunu, doktorların ameliyatın başarılı geçtiğini ilettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ağabeyimin UEFA A Antrenörlük Belgesi var, futbola küstü, küstürdüler. Maddiyatı ikinci plana atan bir insandı, maneviyata daha çok önem verirdi. Daha önce çalıştığı kulüplerde cebinden para harcıyordu. Bu yüzden sıkıntılar yaşadı. Eşi, cilt kanseriydi. Tedavi sürecinden sonra hastalığı atlattık ama kontrolleri devam ediyor. Ağabeyimin sigorta primi doldu ancak emeklilik yaşını bekliyor, kızı üniversitede okuyor, onun sağlık sigortasından yararlanması için fabrikada çalışmaya başladı. Böyle vefalı bir insana bundan sonra sahip çıkılması gerekir. Futbolcu arkadaşlarının birçoğu ziyarete geldi. Onlara teşekkür ederim."

Haberin Devamı

"Yalçın Hoca, gerçek bir Kocaelisporlu"

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz da Kıldıran'ın Kocaelispor'un en güzel günlerinde futbolculuk yaptığını dile getirerek, futbolculuk döneminde büyük takımlardan gelen teklifleri kabul etmeyerek, vefalı davrandığını anlattı.

Yavuz, şöyle konuştu:

"Yalçın Hoca, dürüst, vefalı yani çok farklı bir insan. Futbolculuk dönemi sonrasında Kocaeli'de kaldı, hem Kocaelispor'da hem de farklı yerlerde görev yaptı. Hocanın bundan sonra vereceği mücadelede yanında olacağız. Zor zamanlarında takımın hep yanındaydı. Allah yardımcısı olsun. Onun yanında olacağız. Yalçın Hoca, gerçek bir Kocaelisporlu."

Haberin Devamı