Gazete Vatan Logo
Futbol Sağlam: Çok koşmalısınız

Sağlam: Çok koşmalısınız

Seyircisiz tribünlere karşı İnönü Stadı’nda G.Birliği OFTAŞ’ı ağırlayacak olan Beşiktaş’ta Ertuğrul Sağlam, futbolcularına uyarılarda bulundu

TURKCEL Süper Lig’in 30. haftasının açılış maçında bu akşam, cezası nedeniyle seyircisiz tribünlere karşı İnönü Stadı’nda G.Birliği OFTAŞ’ı ağırlayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularına uyarılarda bulundu. Sağlam, oyuncularıyla dün yaptığı toplantıda ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan ilk karşılaşmayı zor kazandıklarını vurgulayarak şunları söyledi:

“OFTAŞ ligin en dikkat edilmesi gereken takımlarından biri. Çok koşan ve oyun bozan bir ekip. Galibiyet almak için biz de onlara aynı şekilde karşılık vermeliyiz. Çok koşup çok mücadele etmeliyiz. Kolay görünen her maç zor oluyor. Artık 1 puan bile kaybetmeye tahammülümüz yok.”

Bu arada maça taraftar desteğinden yoksun çıkacak olan Beşiktaş, son dönemde İnönü Stadı’nda seyircisiz oynadığı 8 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, 5’i lig, 3’ü de Türkiye Kupası olmak üzere İstanbul’da seyircisiz oynadığı bu maçlarda toplam 17 gol atarken, kalelerinde ise 8 gol gördü. Beşiktaş son olarak bu sezon, kupada Ankaraspor ile oynadığı seyircisiz maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

3 OYUNCU CEZALI

BEŞİKTAŞ’TA 4 maç ceza alan Bobo’nun yanı sıra Sivas maçında kırmızı kart gören İ.Kaş ve sarı kart cezalısı olan Cisse, bu akşam forma giyemeyecek.



Haberin Devamı