Gazete Vatan Logo
Futbol Sağlam’dan anlamlı ziyaret

Sağlam’dan anlamlı ziyaret

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Bursaspor taraftarı olan kanser hastası Adnan İncebay'ı evinde ziyaret etti.

Sağlam’dan anlamlı ziyaret

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Adnan İncebay, "Hastaneden bunaldım 'hocam ben biraz çıkayım dedim. Çünkü müthiş sancılarım oluyor hocam da tamam' dedi. Bundan daha ne güzel olabilir Ertuğrul Sağlam ziyaret etti zaten rahmetli amcamla çok samimi dostlar o yüzden mutluluğum bir kat daha arttı. Bursaspor'u devamlı takip ediyorum. Maçlara elimden geldiğince gidiyorum" dedi.

SAĞLIĞINA KAVUŞACAK

Adnan İncabay'ın tekrardan sağlığına kavuşacağını ifade eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Adnan'ın koyu bir Bursasporlu olduğunu biliyordum.

Çok yakından takip ediyordu. Bir rahatsızlık geçirdi. İnşallah sağlığına tekrar kavuşacak. Ve yeniden maçlara davet edeceğiz kendisini. Takımı da yavaş yavaş toparlamaya çalışıyoruz, her geçen gün daha iyi performans ortaya koyuyoruz. Bizi sevenleri daha mutlu edecek hem performansı ve oyun kalitesini ortaya koyacağız, hem de puanlar üst üste koyup daha yukarılara Bursaspor çıkacak. Bizi sevenlerin desteği ve dualarıyla da herkesin özlediği yere Bursaspor çıkacak. Bundan biz çok eminiz. İnşallah güzel günler çok yakında. Bu doğrultuda Adnan'ı da ziyaret ettik. İnşallah o da kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve çok sevdiği takımını desteklemeye gelir" diye konuştu.

Haberin Devamı

DUALARIMIZ MİLLİ TAKIMLA BERABER

Milli takımın önündeki engelleri aşacağını belirten Ertuğrul Sağlam, "Gönlümüz milli takımdan yana, dualarımız onlarla beraber inşallah onlarda cumartesi güzel bir maç çıkartacaklar. İzlanda maçını bayram havasında şöleninde çıkmamızı sağlayacak sonucu alacaklar kendilerine yürekten inanıyorum Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah biz de maça gideceğiz orada olacağız yakından destekleyeceğiz Milli takım büyük engeli aşıp Play off oynama yolunda Avrupa Şampiyonası'na gitme yolunda çok ciddi engeli aşıp hepimizi mutlu edecek" diye konuştu.