Gazete Vatan Logo
Futbol Sağlam soru kabul etmedi

Sağlam soru kabul etmedi

Ertuğrul Sağlam ve Tolunay Kafkas maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Sağlam soru kabul etmedi

Üst üste üçüncü bu sezon ise Bursa'daki dördüncü maçından da yenilgiyle ayrılan Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbolun gereklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Sağlam maç sonu yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Bugün 3 puana şiddetli olan ihtiyacımız olan maç oynadık. Maçtan önce, ve hafta içi oyuncuları motive edecek ortam oluşturduk. Ancak çok azını sahaya yansıtabildik. Daha fazla isteyen, sahada kavga eden Kayserispor'du. Onlarda maçı kazandı. Üzgünüz. Oyuncularımızda anlayamayacağımız isteksizlik hakimdi. Geriye düştük. Dengeyi sağladık. İkinci yarıda öyle. İkinci gol futbolun azizliği bize denk geldi. Kabul edilmeyecek maç oynadık. Sonuçta şartlar ne olursa olsun, seyircisiz de olsa bunları ortadan kaldırıp kazanmalıydık. Bunu beceremedik. Üzgünüz. İyi takımız, iyi kadromuz var dedik. Maalesef bu kaliteyi, takım oyunu ile istikrara kavuşturup sonuca yansıtamadık. Bu nedenle kendimizi sorguluyoruz. Ortada sıkıntılı durum var. Çok üzgünüm. Fazla bir şey söylemek istemiyorum."

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam basın toplantısında soru kabul etmedi.

KAFKAS: "DURAN TOPLAR SONUCU BELİRLEDİ"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyunun kaderini duran toplar belirledi. Genç bir takıma sahibiz. İçeride kaybettiğimiz puanları dışarda kazanıyoruz. Bugüne kadar evimizde kazanamadık. Aldığımız puanların dörtte üçünü deplasmandan getirdik. İçerde kaybedip dışarda kazanan bir ekip olduk.. Futbolcularım istediğim oyuna adapte oluyorlar. Maçın sonunda, Bursaspor'un tüm hücum oyuncuları sahada olunca baskı yedik. Kompact oynayıp galibiyeti koruduk. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.