Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sahaya yüreğinizi koyun

Sahaya yüreğinizi koyun

Başkan Aysal Florya’yı ziyaret etti, önce futbolculara ardından da Prandelli’ye moral verdi:

Sahaya yüreğinizi koyun

HEM Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi’ndeki son kayıp başkan Ünal Aysal’ı da endişelendirirken Aslan’ın 1 numarası dün soluğu Florya Metin Oktay Tesisleri’nde aldı...

Antrenman öncesinde futbolcularla bir konuşma yapan Aysal takıma moral verirken, “Kulağınızı her şeye kapatın ben sizin içinizde cesaret olduğunu iyi biliyorum. Sizden ricam sahaya yüreğinizi koyun” sözleriyle destek verdi...

ANCAK Ünal Aysal’ın esas görüşmesi ise teknik direktör Cesare Prandelli ileydi... Florya’ya yaptığı ziyarette hesap sormayı değil kötü gidişatın nedenlerini araştırmak isteyen Aysal, İtalyan teknik adam ile yaptığı görüşmede hocasına inandığının altını çizerek başladı sözlerine... Takımın üzerinde yoğun bir baskı olduğunu ancak bunu toparlayıp takımı ayağa kaldıracak kişinin Prandelli’nin kendisinin olacağının altını çizen Aysal sözlerinin sonunda “Yardımcı olabileceğim, verebileceğim bir destek var mı?” diye de ekledi.

‘SERİ OYNAYACAĞIZ’

AYSAL’IN bu konuşmasının ardından Cesare Prandelli de rahat bir nefes alırken şu yanıtı verdi: “Geldiğimden bu yana takıma kondisyon yüklemesi yaptım ve ağır çalışmalar gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Bu yüzden de zaman zaman koordinasyonda eksiklerimiz var. Şu ana kadar 1 çalıştıysak bundan sonra 3 çalışacağız. Takımı daha hızlı ve seri oynayan bir ekip haline getirmek istiyorum. Bu da tabii ki bir günde olmuyor. Devre arasına kadar tüm kupalarda en iyi noktaya geleceğiz.”

HOCASINI dinleyen Aysal, kendisine desteğinin sürdüğünü vurgularken başkanlık seçimi ile ilgili konuları düşünmeyip takıma odaklanmasını istedi.. Seçimin sonrasında kendisi de olsa başka bir yönetim de gelse rahat çalışma ortamının olacağının sözünü veren Aysal, “Seçim yapılana kadar benimle irtibata geçmekten asla çekinme. Ben o güne kadar görevimin başındayım” demeyi de ihmal etmedi.