Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Sakatlardan güzel haber

Sakatlardan güzel haber

Tolgay Arslan ve Adriano'nun yapılan kontroller sonucunda önemli bir sıkıntısının olmadığı anlaşıldı.

Sakatlardan güzel haber

Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında Tolgay Arslan ve Adriano sakatlanmıştı. İki futbolcunun yapılan kontroller sonucunda önemli bir sıkıntısının olmadığı anlaşıldı. Her iki ismin de tedavisine başlanırken, Karabükspor karşılaşmasında oynayabilecekleri belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş, Gökhan Gönül’ün yokluğunda Adriano’yu yine savunmanın sağında görevlendirmeyi düşünüyor.

Necip Uysal sağa geçti

Beck’in Stuttgart’a transfer olmasının ardından sağ bek sorununu takım içinden çözmek için uğraş veren Şenol Güneş, bu bölgede son olarak Necip Uysal’ı denedi. Kayseri maçında savunmanın sağında oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Necip, hocasından alkış aldı. Ön libero ve stoper bölgesinde de oynadığı için tam bir joker olan Necip, hocanın gözünde iyi alternatiflerden biri.

Maç sonrası izin yaptılar

Vodafone Park’ta 1-1 biten Kayserispor maçı sonrası Şenol Güneş takıma izin verdi. Siyah-Beyazlı futbolcular dünü dinlenerek geçirirken, Karabükspor hazırlıkları bugün yeniden başlayacak. Kartal, bu akşam Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde idman yapacak. Milli oyuncular çarşamba ve perşembe gününden itibaren takıma katılacak. Güneş, dönen oyuncuların durumuna göre 11’i netleştirecek.

Haberin Devamı

(Fanatik)