Gazete Vatan Logo
Galatasaray Sakatlıklar Aslan'ı 7 bitirdi!

Sakatlıklar Aslan'ı 7 bitirdi!

G.Saray’da sakatlıkları bulunan oyuncular, Evkur Yeni Malatya mücadelesini de kaçıracak.

Sakatlıklar Aslan'ı 7 bitirdi!

Sarı-kırmızılılarda Emre, Fernando, Onyekuru ve Nagatomo, F.Bahçe ile Schalke maçlarını da kaçıracak. Serdar ve Eren’in derbiye yetişme şansı var. Onyekuru ve Feghouli’nin ihtimali ise bu 2 oyuncuya göre çok daha az...

G.SARAY’DA teknik heyet bir yandan yoğun maç temposuyla uğraşırken, bir yandan da sakat oyuncuların çokluğu problemine kafa yoruyor. Emre Akbaba, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Fernando Reges, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli ve Yuto Nagatomo’dan oluşan bir sakatlık ordusuna sahip olan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Evkur Yeni Malatya mücadelesinde de bu 7 isimden yararlanamayacak.

SAĞLIK ekibi sakatlar konusunda yoğun mesai harcarken, F.Bahçe müsabakasına yetişme ihtimali olan isimlerin ise sadece Eren ve Serdar olduğu öğrenildi. Onyekuru ve Feghouli’nin oynama ihtimali var ancak bu 2 isime göre oynama ihtimali daha düşük.

YUNUS YA DA MUĞDAT!

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Almanya deplasmanındaki Schalke maçında bu 4 isimden bir başkasının yetişmesi mucize gibi görünüyor. Teknik ekip bir yandan oyuncularını Malatya maçına konsantre etmeye çalışırken kadroyu oluşturmakta da ciddi sıkıntı yaşıyor.

Haberin Devamı

BU gelişmelerden sonra Terim sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle Yunus Akgün ve Muğdat Çelik’e ilk 11 için ‘Hazır olun’ talimatı verdi. Bu 2 isimden birinin 11’de oynayacağı ama teknik heyetin bu konuda henüz karar vermediği bildirildi. Muğdat forvet olursa, Sinan kanatta kalacak. Eğer teknik ekip Yunus’ta karar kılarsa Sinan santrfor oynayacak. Bu 2 isimden oynamayacak olan futbolcu ise yedek kulübesinde hamle oyuncusu olarak bekleyecek. Bu yüzden teknik ekip, bu 2 futbolcuyla özel olarak ilgileniyor.