Gazete Vatan Logo
Futbol Salah'lı Mısır, kupada puan hedefliyor

Salah'lı Mısır, kupada puan hedefliyor

FIFA 2018 Dünya Kupası A Grubu’nda ilk iki maçlarını kaybeden ve bir üst tura çıkma şansını yitiren Suudi Arabistan ve Mısır, prestij için karşı karşıya geliyor.

Salah'lı Mısır, kupada puan hedefliyor

Volgograd Arena'da saat 17.00'de başlayan karşılaşmayı Kolombiyalı hakem Wilmar Roldan yönetiyor. Roldan’ın yardımcılıklarını ise Alexander Guzman ve Cristian de la Cruz yapacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanırken, karşılaşmayı Skorer'den de canlı takip edebilirsiniz...

Maçın canlı anlatımı için tıklayın!

İLK 11'LER
Suudi Arabistan: Almosailem, Osama, Alburayk, Yasser, Motaz, Salman, Hatan, Otayf, Hussain, Salem, Fahad
Mısır: El Hadary, Fathy, Gabr, Hegazy, Abdelshafy, Elneny, Hamed, Elsaid, Trezeguet, Salah, Mohsen.

Salah’ın 2018 Dünya Kupası’nda son kez forma giyeceği maçta Mısır iki maçta kalesinde 6 gol yiyen Suudi Arabistan’ı mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Üçüncü kez finallerde boy gösteren Mısır ise şu ana kadar toplamda oynadığı 6 maçta (4 yenilgi, 2 beraberlik) galibiyet alamadı

Karşılaşmanın iki takım adına tek hedefi üçüncü sırayı almak olacak. Suudi Arabistan gruptaki ilk maçında ev sahibi Rusya'da 5-0 mağlup olurken, ikinci maçında ise Uruguay'a 1-0'lık skorla boyun eğdi.

Haberin Devamı

Mısır ise ilk maçında Uruguay karşısında 1-0, ikinci maçında ise Rusya karşısında sahadan 3-1'lik skorlarla mağlup ayrıldı.

El Hadary, Mondragon'u geçecek

Mısır'da son maçta kaleye geçecek olan Essam El Hadary, turnuva tarihinin en yaşlı kalecisi olacak.
Mısırlı kaleci Essam El Hadary (45 yıl + 161 gün), Mondragon'u geçerek (43 yıl + 3 gün) Dünya Kupası tarihinde forma giyen en yaşlı futbolcu olacak.