Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Salih Uçan'a Süper Lig'den teklif yağıyor

Salih Uçan'a Süper Lig'den teklif yağıyor

10 numara arayışında olan Konya ve Rizespor, Salih Uçan için devrede. Aykut Kocaman da, Hikmet Karaman da genç yıldızı çok istiyor, Fenerbahçe ise oyuncusunu kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.

Salih Uçan'a Süper Lig'den teklif yağıyor

2 sezon Roma forması giydikten sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Salih Uçan, teknik direktörlük görevine Dick Advocaat geldikten sonra gözden düşmüştü.

İstediği şansı bulamayan 22 yaşındaki futbolcuyla Anadolu kulüpleri yakından ilgileniyor. Özellikle Konyaspor ve Çaykur Rizespor, Salih'i çok istiyor. 10 numara sıkıntısını yaşayan iki takım da girişimlere başlarken, devre arasında transferi sonuçlandırmaya hazırlanıyorlar.

Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman ilk etapta Aatif'ı listeye yazmasına rağmen Fener'in son maçlarda bu oyuncudan yararlanması, rotayı Salih'e çevirdi. Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise haftalardır forvet arkasında görev yapan, kaliteli bir isme ihtiyaç duyduklarını söylüyor.

1 maçta oynadı

Fenerbahçe'nin Ocak ayında kiralık olarak Salih'i göndermeye sıcak baktığı konuşulurken, hedef genç oyuncuyu Süper Lig'deki bir takıma yollamak. Bu sezon ligde sadece 1 maçta şans bulan başarılı futbolcu, Avrupa'da ise elemeler dahil toplam 5 karşılaşmada görev yaptı.

(Fanatik)