Gazete Vatan Logo
Futbol Samet Aybaba: "Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız"

Samet Aybaba: "Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız"

Evinde Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba maçın ardından kameraların karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu.

Samet Aybaba: "Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız"

Sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 yenilerek 12.maçında 3.maplubiyetini alan Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba maçın ardından açıklamalarda bulundu.

SAMET AYBABA: "ÇOK İSTEKLİ COŞKULU BAŞLADIK, KAZANMAK İSTİYORDUK"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı kazanmaya odaklı çıktıklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu doğrultuda iyi hazırlandıklarını ancak beklenmedik bir gol yediklerini belirtti. Takımının çok istekli ve coşkulu başladığının altını çizen Aybaba, "Bundan kaynaklı küçük hatalar yaptık. Geriye düştükten sonra daha iyi oynamaya başladık. 1-1'den sonra 3-4 net pozisyon yakaladık, atabilseydik belki oyun çok farklı bir noktaya giderdi. Futbolun içerisinde bu var, kazanmak istiyorduk. Mücadeleden memnunum. Oyuncularımız çok istekli, coşkulu oynuyorlar tabii ki hata olacak. Elimizdeki oyuncularla bu işin daha iyisini yapmaya çalışacağız. Genç oyuncularımızı geliştireceğiz. Sonuç olarak belki kötü gözüküyor ama takımdan memnunum. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Biz bir an önce neyi doğru, neyi yanlış yaptık oturup halledip, önümüzdeki maça hazırlanacağız" dedi.

Haberin Devamı