Gazete Vatan Logo
Futbol Samet Aybaba'ya destek

Samet Aybaba'ya destek

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, siyah-beyazlı takımın son 4 haftada 12 puan kazanarak Avrupa kupalarına gideceğine inandığını, lig ikinciliği için şansının bulunduğunu ifade etti.

Samet Aybaba'ya destek

Beşiktaş’ın Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü çalışmayı izleyen Kıran, gazetecilere açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Sezon sonunda Beşiktaş takımının Avrupa kupalarına gideceğine inandığını dile getiren Kıran, "Ligin bitimine 4 hafta ve alınabilecek 12 puan daha var. Oyuncularımızdan beklentimiz de bu 12 puanı almaları. Bundan sonra sıralamadaki yerimizi sezon sonunda göreceğiz. Sizin kadar kötümser değilim. Halen lig ikinciliği için şansımız olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımız ve hocamız bunun farkında. Başarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tamer Kıran, sezon sonunda teknik direktör değişikliği olacağı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Samet hocanın yerine geçen isimlerin hepsi spekülatif. Şu anda ne görüştüğümüz, ne de görüşeceğimiz bir teknik direktör var. Samet Aybaba bu takımın hocasıdır ve takımının başındadır. Kendisiyle 2 artı 2 yıl kontratımız var. Kötü sonuçlar olduğunda bunlar gündeme geliyor. Bu sadece Beşiktaş için geçerli değil, bütün takımlar için gündeme geliyor" diye konuştu.

Fernandes’in durumu

Fernandes’in küçük sakatlığı dışında herhangi bir sorununun olmadığını vurgulayan Kıran, Portekizli futbolcuyla ilgili şunları kaydetti:

"Fernandes’le yaklaşık yarım saat süren bir görüşme yaptık. Derdini ve sıkıntısını anlamaya çalıştık. Ufak sağlık problemi haricinde bir sorunu yoktur. Problemleri el verdiği sürece çalışmaya çıkmıştır. Geçen hafta iki gün antrenman yapmadığı için de hocası tarafından oynaması uygun bulunmamıştır. Bu da gayet doğaldır. Bunu başka yerlere çekmek yanlış olur. Bugün tedavisi devam ediyor ve hafta sonuna hazır olacağını tahmin ediyoruz."

Haberin Devamı