Gazete Vatan Logo
Şampiy10 A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!

A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!

Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.

A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!

Macaristan karşısında penaltı golüyle 1-0 mağlup olan A Milli Takımımız, belki skor olarak değil ama futbolu, mücadelesi ve istekli futboluyla göz doldurdu. Zaman zaman baskın bir karakter ortaya koyan Millilerimiz’de her şey vardı ancak bir tek gol yoktu.

Aslında birçok bölgede alternatifi bulunan Teknik Direktör Vincenzo Montella, forvet hattında büyük bir sıkıntı içerisine düştü. Takıma davet edilen isimlerden birçoğu kanat ve forvet arkası olarak göze çarparken, klasik santrfor denebilecek tek Enes Ünal vardı.

Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takımı’na gönderilmesi, Barış Alper Yılmaz’ın başka mevkiiler için düşünülmesi sonrasında ay-yıldızlı ekip karşılaşmanın bir bölümünü 4-6-0 olarak oynadı.

Buna rağmen Montella, genel performanstan mutlu olduğunu dile getirerek, “Galler maçına göre sahada çok daha iyi duran bir takımımız vardı. Bizim için çok iyi biri test oldu. Çok tempolu geçen bir maçtı. Karşılaşmanın sonucu sadece kötü bir pozisyondan doğdu. Aslında rakibin ceza sahasında da ona benzer bir pozisyon yaşandı. Sadece o pozisyondan dolayı kaybettik. Çok fazla gol kaçırdık, futbolda maalesef böyle şeyler olabiliyor, oraya gelip o pozisyonları bulmak ve değerlendirmek gerek” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

AVUSTURYA'YA FARKLI 11

A Milli Takımımız’ın 26 Mart Salı günü oynayacağı Avusturya maçında farklı bir 11’in sahada olması bekleniyor. Öncelikli olarak daha az forma şansı bulan, dakika alamayan gençleri sahada görmenin planlarını yapan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın, buna rağmen son kararını taktik çalışmalar sonrasında vereceği ifade edildi.

Macaristan ile oynanan karşılaşmada sol üst uyluk adalesinde sakatlanan Rıdvan Yılmaz, Avusturya maçının kadrodan çıkarıldı. Rıdvan, Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlığı nedeniyle A Milli Takımı’ndan çıkarılması nedeniyle daha sonra takıma dahil olmuştu.